Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Громадськість та бізнес пропонують переглянути питання ліквідації Міністерства доходів і зборів України

Громадськість та бізнес пропонують переглянути питання ліквідації Міністерства доходів і зборів України
Ліквідація Міністерства доходів і зборів України може призвести до дестабілізації роботи податкового та митного відомств. Про це сьогодні, 3 березня, заявили представники Громадської ради Міндоходів під час засідання робочої групи, в якому також взяли участь представники бізнесу, наукових кіл та експерти.
За словами учасників засідання, розформування відомства негативно вплине на діяльність бізнесу, який лише нещодавно переорієнтував свою роботу у зв’язку зі створенням органів доходів і зборів.
Так, зокрема, за словами голови комісії з питань податкової політики Громадської ради при Міндоходів Юлії Дроговоз, ліквідація Міндоходів значно погіршить процес адміністрування податкових та митних платежів, оскільки в Міністерстві налагоджено дію електронних сервісів, полегшено інформаційний обмін та спрощені контрольні функції.
Крім того, зміна всіх бюджетних рахунків, яка відбудеться у разі ліквідації, призведе до помилок при перерахуванні податкових платежів та, як наслідок, штрафних фінансових санкцій. Останні ж в умовах економічної кризи можуть стати фінансовим тягарем, не сумісним з подальшою ефективною діяльністю платників податків.
З подібними ж проблемами, впевнені члени Громадської ради Міндоходів, зіткнуться і платники єдиного соціального внеску, функції з адміністрування якого плануються повернути Пенсійному фонду України.
Крім того, за словами виконавчого директора Всеукраїнського об’єднання роботодавців легкої промисловості Тетяни Ізовіт, сьогодні бухгалтери та аудитори втомилися від постійних змін, вони потребують стабільності. Тому перш ніж робити кроки щодо ліквідації відомства необхідно провести всеукраїнське громадське обговорення доцільності такого реформування Міндоходів.
Враховуючи можливі негативні наслідки ліквідації відомства члени Громадської ради Міндоходів вирішили підготувати звернення до новопризначеного Уряду із закликом щодо перегляду рішення про ліквідацію Міністерства доходів і зборів України.
Категория: blog | Просмотров: 3238 | Добавил: Vorosh
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.