Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » У Міністерстві доходів і зборів України представлено нове керівництво

У Міністерстві доходів і зборів України представлено нове керівництво
Сьогодні, 13 березня Міністр фінансів України Олександр Шлапак представив колективу Міндоходів нових керівників відомства. Першим заступником Міністра доходів і зборів України – головою ліквідаційної комісії Міндоходів призначено Ігоря Білоуса, заступниками Міністра також стали Віталій Науменко та Володимир Хоменко.
За словами Олександра Шлапака, першочерговими завданнями нового керівництва є ліквідація кримінальних схем та конвертаційних площадок, які використовуються для виведення коштів з бюджету, та забезпечення бюджетних призначень.
Міністр фінансів також доручив провести заходи щодо негайного закриття підпільного ринку лікеро-горілчаних напоїв та вилучення алкогольної продукції без марок акцизного податку. Крім того, серед важливих завдань – посилення боротьби з митними правопорушеннями, недопущення використання легальним бізнесом „податкових ям”, врегулювання питання щодо надходжень окремих видів податків, зокрема, податку на прибуток та ПДВ тощо.
У свою чергу, Перший заступник Міністра доходів і зборів – голова ліквідаційної комісії Міндоходів Ігор Білоус зазначив, що на сьогодні головним завданням для відомства є стабілізація податкових надходжень, вже після якої будуть проведені реформи у роботі Міністерства.
„Ми повинні змінити підходи у справлянні податків. Вони мають бути однакові для всіх та враховувати реальний стан бізнесу. Крім того, залучення громадськості до контролю буде невід’ємною частиною процесу реформування”, – підкреслив Ігор Білоус.
Новий керівник Міністерства також виступає за стабілізацію податкового законодавства, оскільки, за його словами, це основа вимог бізнесу. Крім того, представники бізнесових кіл та громадськості активно залучатимуться до роботи відомства.
Ігор Білоус також запевнив присутніх, що всі позитивні напрацювання у податковій та митній сферах будуть обов’язково збережені.
Серед основних завдань у митній сфері визначено забезпечення безперебійної роботи митниць. За словами заступника Міністра доходів і зборів Віталія Науменка, який куруватиме цей напрям, процес реформування Міндоходів не повинен вплинути на результативність надходжень до бюджету. У той же час буде продовжено роботу над спрощенням митних процедур та удосконаленням митного законодавства.
Роботою силового блоку відомства опікуватиметься заступник Міністра доходів і зборів Володимир Хоменко. Першочерговою роботою його підлеглих стане боротьба з існуючими злочинними схемами ухилення від сплати податків та недопущення використання таких схем у подальшому.
Як зазначив Володимир Хоменко, головне не кількість порушених кримінальних справ, а своєчасне відшкодування завданих державі збитків та створення умов для ведення чесного бізнесу
Нагадаємо, що Постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 року №67 Міністерство доходів і зборів України було ліквідовано. Його правонаступниками визначено Державну податкову службу України та Державну митну службу України, діяльність яких спрямовуватиметься та координуватиметься Кабінетом Міністрів України через Міністра фінансів.
Категория: blog | Просмотров: 4018 | Добавил: Vorosh
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.