Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Луганщина в смітті

Луганщина в смітті
На даний час на окупованих територіях Луганської області утворилась дуже складна ситуація, що пов’язана з вивозом та прибиранням сміття – побутових відходів.

Основна екологічна проблема Луганщини — це побутові відходи. Наймасштабніша проблема, якій в області немає рішення. Сміття в Луганську перестало вивозитись вже досить давно. Центральні вулиці, колись жвавого міста, зараз нагадують страшне місто-привид з антиутопії. Стан міста характеризується зруйнованими тротуарами та розбитими автошляхами, горами сміття вздовж доріг та в житлових дворах, майже повною відсутністю автомобілів на зруйнованих проїжджих частинах.

Щорічно в області утворюється близько 4 млн м3 твердих побутових відходів, з яких тільки 30-40% відходів збирається і вивозиться на полігони. Решта ТПВ спалюється населенням або потрапляє на несанкціоновані звалища.

Як стало відомо, місцева влада взагалі не приділяє уваги проблемі побутових відходів, органами місцевого самоврядування не забезпечена в повному обсязі ліквідація несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів.

Переважна більшість існуючих полігонів працює в режимі перевантаження, тобто з порушенням проектних показників щодо обсягів накопичення відходів і вимагає значних коштів на їх реконструкцію і технічне переоснащення. У селищах і селах, де спеціалізовані підприємства зі збирання та перевезення ТПВ відсутні, побутові відходи розміщуються на несанкціонованих звалищах.

За наяними даними автомобільний парк спеціалізованих підприємств, які здійснюють перевезення ТПВ, застарів. Близько 90% автомобілів відпрацювали свій ресурс і підлягають списанню.

Вищезазначена ситуація утворилась в результаті байдужості і нерозуміння наслідків лідерами невизнаної республік «ЛНР», що може привести до того що їх «молода республіки» потоне в горах сміття, та, як наслідок, призведе до поширення інфекційних захворювань населення.
Категория: news, Пульс города, Новороссия, Top News, Мир, Украина, Impotant, Говорят что | Просмотров: 2180 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.