Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Фанаты предупредили Януковича: Сборная может остаться без «12 игрока»

Фанаты предупредили Януковича: Сборная может остаться без «12 игрока»
Футбольные болельщики всех клубов Украины, в том числе и запорожского «Металлурга» обратились к президенту Украины Виктору Януковичу с просьбой не допустить принятия Верховной Радой Закона «Об особенностях обеспечения общественного порядка в связи с подготовкой и проведением футбольных матчей».

«Сегодня, 1 марта, болельщики украинских клубов начинают акцию, направленную против принятия этого антифанатского закона. Первым шагом является обращение к Януковичу», - сообщили  фанаты.

Также они добавили, что готовят «мирные акции протеста» во время футбольных матчей.
Ниже мы без правок и сокращений приводит полный текст обращения футбольных фанатов.

«Президенту України
Януковичу В.Ф.

Шановний Віктор Федорович!

Звертаємось до Вас, з проблемою, яка може вплинути на проведення Євро-2012 в Україні, а також на результати Єврочемпіонату.

Запропонований Вадимом Колисниченком законопроект No.9662 «Про особливості забезпечення громадського порядку у зв`язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів», не може залишити нас байдужими. Ми вирішили зробити звернення до українців та висловити свою громадянську позицію.

Вже у лютому 2012 року працівники міліції викликають до райвідділів людей, які потрапили до так-званого «Чорного списку МВС» або Національної футбольної інформаційної бази даних, яка входить до структури Міністерства внутрішніх справ України, з метою проведення профілактичної діяльності перед Єврочемпіонатом, та вимагають давати письмову відмову щодо відвідання футбольних матчів, що свідчить про цілком репресивні дії стосовно громадян України. Напевно працівники правоохоронних органів не мають інших обов`язків, окрім проводити репресивні дії до своїх громадян, примушуючи Українців відвернутися від своєї збірної.

Законотворці разом з міліцією в Україні лобіюють активну позицію своїх західних колег з Англії та Польщі, не звертаючи уваги на суттєві відмінності в законодавстві та ментальності між нашими країнами. Проблема насильства на українських стадіонах відсутня, а більшість конфліктів виникає з вини правоохоронців. Не можна наказувати людей за вчинки на футболі та вводити жорсткі міри щодо так званих «порушників закону», якщо за справжні тяжкі злочини в Україні люди не несуть відповідальності. Не потрібно питання своєї некомпетентності, вирішувати шляхом прийняття репресивних законів.
Незабаром в Україні розпочнеться чемпіонат Європи з футболу. Уболівальників з країн Європи також будуть змушувати сплачувати 10-20 неонодаткованих мінімумів (для наповнення бюджету України) та утримувати в «концтаборах» за правопорушення?

Також ми хочемо висловити своє хвилювання, щодо того, що під час проведення «Євро-2012», наша національна збірна залишиться без підтримки «12 гравця» (мається на увазі сектор фанатів збірної України), які підтримують команду не один раз у житті на «Євро-2012», а на кожному виїзному матчу, а також матчу місцевого призначення. Де б не проходив матч, Українські фанати завжди підтримують свою команду. Ми маємо одну спільну мету – успішну гру збірної України, тому ми просто зобов’язані використати усі можливості для її досягнення. Ми завжди віримо в команду збірної України!
Згадаємо як приклад гру у Донецьку, коли в вирішальному для Української збірної матчі з Грецією, за вихід у фінальну стадію ЧМ 2010, наша збірна залишилась без підтримки «12 гравця» та з напівпустим стадіоном, що і привило до негативного результату.

Того разу футбольні функціонери відповіли відмовою на подану «Асоціацією футбольних уболівальників» заявою, щодо придбання 1000 квитків на матч збірної. Де логіка в їх вчинках? Хоча можливо своїми вчинками вони хочуть здобути алібі для України за її невдалий виступ.

Звертаємось до Вас, Шановний Віктор Федорович, з метою, щоб Ви вплинули на дану проблему. І дали можливість фанатам збірної України гідно зустріти і провести усі матчі своєї рідної збірної.

Представники фанатьского руху українських футбольних клубiв»
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 2401 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Kiberbob   1 марта 2012 12:39
Во-первых, футбольные болельщики клубов никуда не обращались, а обращались лишь фанаты.
Во-вторых эти так называемые "фанаты" напрасно сравнивают себя и европейских "коллег". То, что на западе принято называть хулиганством, в мозгах наших гопников звучит как "фанатское движение". Нашим "фанатам" очень далеко до уровня цивилизованной Европы. А гопников нужно изолировать от спортивных мероприятий уровня Евро 2012.
0

Kiberbob   3 марта 2012 07:36
Вот именно, не равняй себя с нормальными людьми. Для начала закончи школу и научись грамотно писать свои мысли.
0

admin   4 марта 2012 10:09
Видимо вы устали...
Пользователь Я как раз об этом и говорил...
0

Kiberbob   5 марта 2012 05:35
Да, свою ошибку понял. Комментарий удалил. Видимо, и правда, устал... smile Прошу прощения у пользователя Я!
0