Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Бізнес-успіх сина президента регіонали пояснюють впевненістю

Бізнес-успіх сина президента регіонали пояснюють впевненістю
Київ – Впевненість у собі чи гарні зв’язки? Що потрібно для того, щоб стати в Україні успішним бізнесменом? Упродовж минулого року активи бізнес-групи Олександра Януковича зросли майже вдвічі. Фахівці висловлюють здивування, оскільки, кажуть вони, важко уявити таке стрімке зростання компанії у період падіння економіки.

Чисті активи групи МАКО, власником якої є старший син президента Олександр Янукович у 2012 році зросли майже вдвічі і сягнули 0,97 мільярда гривень. Про це йдеться у прес-релізі групи з посиланням на комбіновану звітність, аудит якої проводила компанія PricewaterhouseCoopers.

Що ж потрібно для того, щоб стати в Україні успішним бізнесменом? На переконання народного депутата від Партії регіонів Владислава Лук’янова потрібно мати впевненість.
"Впевненість дає можливість більш позитивно оцінювати майбутнє і дозволяє інвесторам більш сміливо отримувати кредити розуміючи, що бізнес буде працювати хоча б на тому рівні, на якому розраховується, і підприємство матиме обігові кошти, щоб повернути кредити", – вважає регіонал.
Супер геній чи син президента?

Наразі в Україні відбувається падіння в усіх сферах економіки, окрім сільського господарства. Відтак, щоб у таких умовах бути успішним бізнесменом, потрібно бути "генієм, або ж сином президента", каже Радіо Свобода народний депутат від партії УДАР Павло Різаненко.
"Всі сфери падають, тільки сільське господарство показує зростання, – наголошує Різаненко. – І "МАКО Холдинг" сільського господарства особливо не має, то потрібно бути супер генієм, або потрібно бути просто сином президента. Я не вважаю, що це його досягнення. Це та система, яка у нас є, коли бізнесом без прикриття адмінресурсу, правоохоронних органів, прокуратури та судів нормально займатися неможливо".
Економіки падає, активи – зростають

Жодна компанія не може так швидко зростати під час падіння економіки, вважає старший консультант Київської школи економіки Володимир Дубровський. Тож якби таке сталося у європейській країні, це могло б призвести до імпічменту президента.
"Для всіх очевидно, що це пов’язано з тим, що це не просто якийсь Олександр Янукович, а це Олександр Янукович, який син Віктора Януковича, – зазначає експерт. – У будь-якій цивілізованій країні цій фірмі потрібно було б це дуже ретельно спростовувати. Це стало б предметом розслідування і, зрештою, привело б президента до імпічменту. Не може фірма у ситуації, коли економіка падає, так швидко зростати без всяких на те поважних причин".
Група МАКО об’єднує "МАКО Холдинг" (Донецьк), банк ПАТ "ВБР" а також понад 10 підприємств в Україні, Голландії та Швейцарії. "МАКО Холдинг" працює на українському ринку з 2006 року і займається інвестиціями у будівництво. Сумарні активи холдингу становлять 1,7 мільярда гривень.
Категория: news, Украина | Просмотров: 2542 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.