Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » За блокування адмінбудівель відтепер ув'язнюватимуть на п'ять років

За блокування адмінбудівель відтепер ув'язнюватимуть на п'ять років
Депутатська більшість парламенту доповнила Кримінальний кодекс України статтею про відповідальність за блокування будівель чи споруд, що забезпечують діяльність органів державної влади, з можливістю позбавлення волі до 5 років. Про це йдеться в ухваленому 16 січня законі «Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян».
Так, стаття 341 Кримінального кодексу доповнена частиною 2, згідно з якою блокування будівель чи споруд, що забезпечують діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян, з метою перешкоджання нормальній роботі підприємств, установ, організацій - караються обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Також посилюється відповідальність за захоплення будівель чи споруд, що забезпечують діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян, з метою незаконного користування ними або перешкоджання нормальній роботі підприємств, установ, організацій.

Відповідні дії тепер караються обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Раніше передбачалася відповідальність у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Як відомо, сьогодні у Верховній Раді провладна більшість ухвалила бюджет на 2014 рік без представлення та обговорення.

Далі депутати почали приймати інші законопроекти, однак на третьому рішенні їм не вистачило голосів. Після цього перший заступник спікера Ігор Калєтнік, який вів засідання з ложі регіоналів, оголосив, що далі голосування буде відбуватися за допомогою підняття рук.

Він швидко ставив на голосування законопроекти, після чого голова лічильної комісії парламенту регіонал Володимир Олійник одразу ж оголошував: "235 - "за". Таким чином були ухвалені 11 законів
Категория: news, Украина | Просмотров: 2894 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
ШОН   17 января 2014 13:48
Правильно. Пора этих майданутых на место поставить. Не может-же эта евронутая истерия продолжаться вечно. Может и в городах все поуспокоятся и в Запорожье все провокаторы уйдут в историю... Наконец-то мы все вернемся к нормальному образу жизни.
0

МВД   19 января 2014 14:21
Но Закон только для себя и в своих интересах приняли! А если захватили помещение магазина простого гражданина? wink cry cry cry Можно? А как чинушки учавствуют в рейдерских захватах? dry cry tongue wacko biggrin
0