Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » У МВС стверджують, що активісти на Грушевського травмують себе самі

У МВС стверджують, що активісти на Грушевського травмують себе самі
Під час сутичок на вулиці Грушевського більшість травм активісти отримали від використання своєї ж піротехніки.
Про це заявив начальник Управління зв'язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Правоохоронці гранати у натовп не кидають, кидають гранати перед натовпом, і це регламентовано, це є у відповідній інструкції. Я хочу звернути вашу увагу, що наші гранати сертифіковані, є відповідні документи. І вони діють у відповідності з технічними нормами", – повідомив Бурлаков.

"Щодо тих піротехнічних засобів, які використовують нападники: різноманітні салюти, вибухові пакети, світло-шумові гранати незрозумілого походження... Ми бачимо, що багато травм вони отримують саме від своїх піротехнічних засобів", – заявив він.

Крім цього Бурлаков заявив, що правоохоронці поводять себе стримано та максимально утримуються від використання дозволених законом спецзасобів.

"Поведінка правоохоронців, особливо у порівнянні з європейськими колегами, зі світового досвіду - дуже стримана. І міліція максимально утримується від застосування того обсягу сили та спецзасобів, які дозволяє закон. Ми зараз маємо 120 постраждалих працівників міліції та внутрішніх військ, які звернулися за медичною допомогою. 80 людей госпіталізовані", – повідомляє МВС.

Раніше неодноразово повідомлялося про побиття міліцією затриманих на Грушевського активістів та навіть журналістів. Загальна кількість постраждалих за офіційними даними становить вже 119 осіб.
Категория: news, Украина | Просмотров: 2389 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
кок   21 января 2014 17:07
Это уже шизофрения и маразм. Из-за амбиций кучки провокаторов страдают обычные люди. У меня эта троица оппозиционная уже омерзение и тошноту вызывает. Устроили барикады дебилы. И они еще диалога хотят? Диалог им предлагали давно, так они же себе цену набивают... А за всех пострадавших несут ответственность именно оппозиционные провокаторы...
0

ШОН   21 января 2014 17:13
Я бы поехал в Киев помочь правоохранителям бороться с этими шизофрениками. Уверен, что парочке человек череп пробить, остальные сами разбегутся. Конечно я против такого насилия, но от этих майданутых шизофреников вреда гораздо больше . Просто необходимо уже собрать волю в кулак и разогнать эти митинги к чертовой матери. И пусть меня майданутые и ганьбанутые будут называть титушкой или еще кем-то, но это мнение большинства. Люди, которые пропагандируют насилие - сами вызывают к себе такое отношение...
0