Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Ми підрахували рейтинг безвідповідальності депутатів

Ми підрахували рейтинг безвідповідальності депутатів
За даними проекту «Слово і Діло», народний депутат від Партії регіонів Борис Колесников має найвищий «рейтинг безвідповідальності» серед нинішніх депутатів Верховної Ради.

Діаграма відповідальності Бориса Колесникова, станом на 21 березня, зафіксувала 59% невиконаних обіцянок. Зі 112 обіцянок, даних політиком, 66 він так і не виконав.

Наступний у рейтингу безвідповідальності - член фракції партії «УДАР» Сергій Куніцин. Він не виконав 58% з обіцяного. Із зафіксованих 12 зобов'язань він не виконав 7.

Третє місце закріпилося за Анатолієм Близнюком. Він є заступником голови Донецької обласної організації Партії регіонів. Із 40 обіцянок він не зумів виконати 23, тобто 57%.

Народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Інна Богословська не виконала 56% з обіцяного (9 із 16) й посіла четверту позицію рейтингу.

На 5-му місці - член Партії регіонів Юрій Мірошниченко. Він має 54% нереалізованих зобов'язання. Однією з останніх заяв депутата була обіцянка про те, що силового розгону Майдану не буде.

З показником «неефективності» 52% 6 місце рейтингу посів Михайло Чечетов. Перший заступник голови фракції Партії регіонів запевняв своїх виборців, що Угода про асоціацію з ЄС буде підписана, незважаючи на "питання Тимошенко".

Володимир Рибак, екс-голова Верховної Ради України, з 44 обіцяних ініціатив не виконав 22 - рівно 50%. І це 7-ме місце.
Олександр Єфремов, член Комітету Верховної Ради України з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України, а також голова фракції Партії регіонів, закріпився в рейтингу на 8-му місці з результатом 49% неефективності.

9-е місце посів заступник голови фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" В'ячеслав Кириленко. Політик має рейтинг 46% із кількості нереалізованих заяв. 26 із 57 його зобов'язань були не виконані.

Завершує ТОП-10 нашого рейтингу Борис Тарасюк, заступник голови фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина". Він обіцяв підготувати депутатські запити до українських міністерств і відомств на предмет дій держави щодо захисту прав українців у РФ, але так цього й не зробив. За даними системи «Слово і Діло», 45% обіцяного він так і не довів до логічного кінця.

Нагадаємо, що рейтинг у системі «Слово і Діло» є динамічним і змінюється залежно від виконання/невиконання обіцянок тадодавання нових заяв.

З усіма обіцянками вищевказаних персон можна ознайомитися на сторінках нашого сайту.

Источник
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 3183 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Xbkfdtu   21 марта 2014 22:51
Та это обычное дело для всех депутатов, сколько их было за все годы нежалэжной biggrin
0