Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » У Криму захоплено одну з останніх українських наземних військових частин

У Криму захоплено одну з останніх українських наземних військових частин
У Феодосії взято штурмом батальйон морської піхоти. Захоплено вже третього українського війського командира. Під контролем Збройних сил України залишаються два військові кораблі.

Російські військовослужбовці вранці у понеділок, 24 березня, захопили один з останніх військових об'єктів, що перебував під контролем Збройних сил України на суші у Криму, повідомляє Reuters.

Штурм батальйону морської піхоти ВМС України у Феодосії почався на світанку, повідомив український "Центр журналістських розслідувань" з посиланням на керівника медіа-центру міністрества оборони України в Криму Владислава Селезньова. "У районі розташування батальйона морської піхоти чути постріли, над частиною кружляє вертоліт", - написав Селезньов на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Викрадають українських командирів

Пізніше Селезньов з посиланням на неназвані ним джерела повідомив, що, за різними даними, від 60 до 80 українських морських піхотинців були затримані, вивезені з території військової частини та перебувають на території феодосійського порту. Їм погрожують порушенням кримінальних справ. Водночас командира батальйону морпіхів та його заступника вивезли на вертольоті Російської Федерації у невідомому напрямку, додає Селезньов.

Напередодні в Криму окупантами був незаконно затриманий командир військової частини А4398 із Севастополя, капітан 2-го рангу Дем'яненко. Раніше в неділю в Криму було викрадено заступника командувача Військово-морських сил України з берегової охорони, начальника управління військ берегової оборони генерал-майора Ігора Воронченка. Після штурму української військової частини у Бельбеку зник її командир, полковник Юлій Мамчур. Пізніше стало відомо, що він заарештований і перебуває в комендатурі Севастополя, уточнює "Українська правда".

Штурм військових кораблів

У свою чергу онлайн-видання сapital.ua з посиланням на джерело у Генштабі України пише, що до вечора 23 березня під контролем українських військовослужбовців залишалося лише три об'єкти. Після штурму у Феодосії готовність чинити спротив демонструють особові склади великого десантного корабля "Костянтин Ольшанський" та морського тральщика "Черкаси".

Станом на ранок у понеділок Селезньов повідомив, що робляться спроби захопити "Черкаси". "Джерела, Донузлав, 9.24 - озброєні люди на швидкохідних катерах роблять спроби висадитися на борт тральщика "Черкаси". Український корабель на ходу робить маневри, перешкоджає висадженню десанту на борт", - написав Селезньов у соцмережі. Після того, як "Черкасам" вдалося відбити атаку, наказ повторити спробу штурму тральщика віддали українському кораблю "Кіровоград", що здався росіянам кілька днів тому, повідомляє "Українська правда".

Источник
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 3209 | Добавил: admin
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
YYYY   25 марта 2014 10:16
У Криму захоплено одну з останніх українських наземних військових частин
А Пидземни? Схроны и землянки? Вы ж 40 лет по схронам шарились, не пора ли обратно? biggrin
0