Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Рада прийняла закон, що дозволяє закривати доступ до інтернет-сайтів без рішення суду

Рада прийняла закон, що дозволяє закривати доступ до інтернет-сайтів без рішення суду
Український парламент дозволив Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, обмежувати доступ до інтернет-ресурсів без рішення суду, а лише на основі висновків експерта, повідомляє Інтерфакс-Україна.
За прийняття проекту закону №3879 проголосували 235 народних депутатів. Проект був внесений депутатами від Партії регіонів Вадимом Колесніченком та Володимиром Олійником.

Законопроектом передбачається розширення повноважень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації. Відповідно до нововведень, вона зможе приймати рішення щодо обмеження доступу до інтернет-ресурсів. Приводом до цього стануть: поширення інформації, що суперечить закону; поширення інформації інформагентством без державної реєстрації. Рішення про це прийматиметься лише за висновком експерта.

Згаданим законом вводяться нові зобов’язання для операторів та провайдерів. На основі рішення комісії вони повинні обмежити доступ своїх абонентів до сайтів з «незаконною інформацією».

У пояснювальній записці до законопроекту зазначається, що соцмережі використовуються для розпалювання ворожнечі. Автори переконані що під виглядом самоорганізації громадян часто криється маніпуляція, яка спричиняє до «зростання конфліктності, жорстокості, безжальності та насильства серед населення».

Крім того, в законі «Про телекомунікації» з’явилося зобов’язання ліцензувати послугу з надання доступу до Інтернету. В той час як раніше провайдерів лише включали до реєстру.
Категория: news, Украина | Просмотров: 2561 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
МВД   19 января 2014 14:25
Да! Опять не нравиться что информация о делишках властьимущих становится достоянием общественности! Я более чем уверен, порнографию будут закрывать только тогда когда эта порнография будет касаться властьимущих! Это единственное свободное пространство! А детьми и т.д. должны заниматься родители! И смотреть за своими детишками и т.д.! Совсем не для этого этот закон ... Вот и закончилась свобода слова .. так как она мешает разворовывать страну и творить беспредел! cry cry cry
0