Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Росія на танках поверне Януковича до влади

Росія на танках поверне Януковича до влади
На жаль, цей тиждень був відзначений ескалацією російсько-українського протистояння. Росія і надалі не визнає нинішньої влади і має намір встановити в Україні ту владу, яка їм подобається.


Росіяни знову заявили, що визнають легітимність Януковича, і навіть показали цю перелякану істоту по телевізору, мовляв, жива і здорова. Насправді саме факт невизнання легітимності влади в Україні є головним козирем росіян при розв’язанні агресії проти України. Росія розуміє, що призначені на 25 травня вибори президента в Україні можуть цей козир знівелювати, тому наразі вся сила спрямована на зрив виборів або їх відтермінування.

Якщо 25 травня в Україні оберуть легітимного президента на легітимних виборах, то Росія змушена буде визнати цю владу, а наразі можна маневрувати і дурити міжнародну спільноту. Зараз росіяни для зриву виборів через Медведчука навіть задіяли Вищий адміністративний суд України (ВАСУ), який відкрив провадження у справі про визнання неправомірними дій Верховної Ради щодо призначення на 25 травня 2014 року позачергових виборів президента і щодо покладення на Олександра Турчинова виконання обов’язків Президента України. Важливим є те, що розгляд позову Оленцевича 19 березня здійснюватиме суддя ВАСУ Михайло Зайцев, який вважається креатурою Андрія Портнова і Віктора Медведчука.

Якщо нова влада позиціонує себе як демократична, то вона не може тиснути на рішення, яке ухвалить ВАСУ, а продажний Медведчуку Зайцев може винести рішення, потрібне Росії. Як тільки рішеня про нелегитимність Турчинова і незаконність виборів президента у травні буде ухвалене, Росія дасть старт військовій інтервенції в Україну. Війська «рашистів» уже підтягнуті до кордонів з Україною і навіть сам голова РНБО України Андрій Парубій заявив, що російській армії достатньо дві-три години, щоб бути в Києві.

Влада повинна зараз діяти дуже швидко і рішуче. Наприклад, якимось чином не допустити, щоб судове засідання відбулося. Звичайно, в росіян є план «Б». Вони будуть робити все для того, щоб в Україні було введено надзвичайний стан. Для цього росіяни або розгойдають Схід та Південь України, як це вже зараз відбувається, або вчинять численні теракти в Україні з величезними жертвами. Російська ФСБ це організовувати вміє. Вона за командою Путіна вже свого часу чинила теракти навіть у рідній Росії, коли від вибухів падали дев’ятиповерхівки.

Окрім того, ще Янукович видав понад 20 тисяч українських паспортів на прохання російської ФСБ. Зараз в Україні перебувають уже тисячі підготовлених у Росії бойовиків, які будуть чинити безлади і на фоні цього просити вводу військ Росії в Україну. Щось подібне було вночі з четверга на п’ятницю в Донецьку, коли під час агресивних нападів із боку проросійських бойовиків загинули троє людей.

Що може протиставити Україна? Нічого. Народ, звичайно, на піднесенні. Наші люди готові записуватися в Національну гвардію і йти захищати країну, але проти потужної армії Росії це все одно, що налякати їжака голою задницею. Українська влада ще сподівається на прихильність Заходу, однак США не поспішають надавати військову допомогу Україні. Європейці ж у своєму дусі готові воювати з Росією лише шляхом застосування економічних санкцій.

А тим часом потужна пропагандистська машина Росії продовжує зомбувати своїх громадян і ось результат: 58 % росіян у тій чи іншій мірі підтримують введення російських військ на територію Криму і в інші регіони України.

43 % респондентів, відносна більшість опитаних, переконані, що «росіянам в Україні реально загрожують націоналісти і бандити й тільки російські війська можуть захистити їх від загрози насильства».

Ну і ще. Під листом на підтримку позиції президента Путіна щодо України і Криму поставили свої підписи 150 російських діячів культури. Серед тих, хто підписав листа, народні артисти СРСР Олег Табаков, Олексій Баталов, Володимир Співаков, народні артисти Росії Денис Мацуєв, Геннадій Хазанов, Михайло Пореченков, Лев Лещенко, актор Ігор Угольников та інші.

Источник
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 4192 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Руслан   16 марта 2014 08:47
Не будь такой глупой и близорукой та власть, которая на крови майдановцев посадила в кресла Яценюка и др. у России небыло бы не возможностей ни необходимости вести себя подобным образом. Если бы Турчинов не показывал свою корону, а начал бы объединять народы Украины - не было бы многотысячных митингов против их власти ... сами виноваты, сами допустили! Плохо то, что ради того что бы удержаться хотя бы на какое то время Яценюк готов бросить под танки мальчишек ...
0