Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Страшна правда про Майдан від Андрія Дзиндзі(Відео)

Страшна правда про Майдан від Андрія Дзиндзі(Відео)
Тернопільські журналісти палко підтримують ідею Майдану. Проте, дізнавшись інформацію про ганебні факти крадіжки коштів, фіктивних автобусних рейсів окремими тернопільськими політиками, почали вимагати звіту за використані кошти. Завтра “студенти” Євромайдану зустрінуться з журналістами і продемонструють їхню бухгалтерію. За попередніми висновками, одна із журналісток мала можливість переглянути “папери”, у них все гаразд. А от щодо звіту політиків, то є величезна проблема: наразі штабісти-партійці їздять і “підчищають” гріхи своїх однопартійців. Наразі чітко зрозуміло, що за цими наслідками буде змінено керівництво фракції “Свобода” у Збаразькій районній раді та обласної і міської організацій. Принаймні, у цивілізованій країні так би було. Наразі ж один із нардепів неофіційно лише обіцяє відрізати собі руку, ручаючись за своїх партійців. Детальніше “ПРО ВСЕ” розповість згодом.

Здавалось, що такі “гріхи” наплодили лише окремі діячі на Тернопільщині. Ні у Львові, ні у Франківську фінансових махінацій не було помічено. Столиці Галичини навіть прозвітували, але не так, як перший раз, для галочки, у Тернополі. Сьогодні виявилось, що столичний Майдан хотіли вбити у зародку. Деталі – на відео.

Відео Андрія Дзиндзі подій на Євромайдані за 4 години до розгону! Особливо цікаві 11.30 і 17.30 хвилини. На відео організатори чітко зазначають що вони прийняли рішення розпустити Євромайдан!



Своїми міркуваннями з приводу “зливу” студентського Євромайдану поділилась відома журналістка Ірма Крат.

- Пані Ірмо, то що відбувалося на студентському Євромайдані насправді?

- В ту ніч, Андрій Дзиндзя бігав-хвилювався навколо сцени і кричав, чому змінили охорону і чому забирають техніку?!! Панянка Віктория Сюмар на приховану камеру сказала, що студенти не мають більше дров, бензину та харчів.

Я, звичайно, перепрошую, але в ту ніч лише я від В. Пишипишина завезла машину чаю, кави, цукру та води. Пригадую, що Єгор Соболєв, за день до цього, зі сцени розповідав, що гроші несуть пачками, що вони вже не поміщаються до скриньки.

“Ви знаєте, чому чоловік не зміг засунути до скриньки гроші – вони туди не поміщалися. В пачці було десять тисяч гривень. В нас зараз стільки грошей, що якщо ми захочемо, то придбаємо собі гелікоптер “, сказав тоді Соболєв.
Хоча, це могла бути і звичайнісінька брехня, розрахована на те, щоб побільше грошей принесли. Знаєте, це – вишкіл Рибачука: навчив діток заробляти гроші.
Щоб читачі розуміли: колишній глава Адміністрації Президента України пан Рибачук захопив сцену студентського Євромайдану і злив його разом із “любими друзями”.

- Чому опозиційні телеканали не відразу почали транслювати події з Майдану Незалежності ?

Наш телеканал TV “Прихована правда” тієї ночі прийшов встановлювати на сцені нове обладнання, щоб вести пряму трансляцію. Нагадаю, що ми вели трансляцію, починаючи з 21 листопада, в той час, коли три дні поспіль Петро Порошенко забороняв на своєму 5-му каналі висвітлювати початок Майдану. Мовчав тоді і ТВІ три доби поспіль, хоча я благала їх особисто підтримати Євромайдан інформаційно. Вони заворушились лише після того, коли на Майдан вийшло понад 100 000 людей, тоді вони злякались і заговорили.
Порошенко теж 22 листопада прийшов до нас, щоб сказати, як палко він нас підтримує. Однак протягом двох наступних днів його ЗМІ продовжувало мовчати…
. Того ж 22 листопада «на розвідку» прийшов на Майдан без жодної камери генеральний директор ТВІ А. Шевченко. Він три доби не пускав камери до мітингувальників. Просто приходив і чекав…
Але, повертаючись, до тієї ночі, станом на 19.30 нам якийсь «мордоворот» сказав, що у них не має куди під`єднати нашу техніку, і щоб ми прийшли завтра вести нашу трансляцію, бо у них «журналістів вистачає». Хоча насправді на сцені не було жодного журналіста. Тоді нам товариш Віталія Кличка Микита запропонував під`єднатися від його особистого генератора, але і йому не дозволили це зробити. Готувався штурм!

Руслана Лижичко різко поїхала до лікаря. Уявіть собі о четвертій годині ранку вона поїхала лікувати голос. Єгор Соболев з «рок-гурту «Демократичний Альянс» навмисне сказав усім зі сцени, що в нього стався інфаркт і теж поїхав до лікарні, посміхаючись. Рибачук, розуміється, зник в невідомому напрямі. Він попередив лише своїх про штурм, а про тих, хто навіть і не здогадувався – згадав, коли по головах почали бити дубинками.
Тієї ночі замість громадської охорони весь склад охорони сцени складався із співробітників СБУ. Це й зафіксував Андрій Дзиндзя. Тож за годину до штурму, вивезли всю техніку, зняли плазму і навіть забрали сейф. Сейф, в якому не було на бензин, лежало аж 400 000 гривень, начебто довірили винести Ігорю Луценку. Після цього грошей ніхто не бачив. Зараз на Євромайдані коменданти мені розповідають, що збирають в Будинку профспілок за добу від 150 000 до 600 000 грн. Забирає ці гроші начебто другий, вже майже розлучений український мачо – Юрій Луценко
На цьому записі станом на 11:30 ви почуєте, як Володимир Вятрович каже Андрію Дзиндзі :”Через три години тут не буде ні світла, ні музики, ні людей”!

ГО “За всю Україну”

Источник
Категория: news, Украина | Просмотров: 10610 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Пара   25 декабря 2013 12:58
Какая же она "страшна", обычная, я бы даже сказал, жизненная правда. Вся эта каша из разряда "кто на что гаразд". Кто то попросту на варился на майдане - собрав и своровав пожертвования, кто то ходил (ходит) туда как на работу - по-тому что для студентов или жителей сел доход в 250-400 грн в день - достойный заработок, а кто то набивал себе пиар - пришел, поорал со сцены часок, гимн спел, и в теплый кабинет.
0

Махновец   25 декабря 2013 13:04
Очередной театр! Только люди в нем не актеры а бараны! Да этой евронутой троице посрать на нас с вами! Им бы только до власти добраться, что б разорить да разворовать все! Долги ж за этот цирк отдавать нужно!
0

Kiberbob   25 декабря 2013 16:11
Спасибо за ссылку! Ржал от души!!! Давно не видел подобных дебилов! )))))
0