Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » У центрі Нью-Йорка стався вибух: двоє загиблих, 18 поранених

У центрі Нью-Йорка стався вибух: двоє загиблих, 18 поранених
В одному з будинків у центрі Нью-Йорка стався вибух. В результаті НП загинули дві жінки, повідомляє AP з посиланням на поліцейський департамент Нью-Йорка. Також 18 людей постраждали від вибуху, причиною якого, за словами мера Нью-Йорка Білла де Блазі, стався витік газу, передає BBC, повідомляє NEWSru.com.

Вибух прогримів у будинку на розі 116-ї вулиці і Парк-авеню в районі Гарлем у верхній частині Манхеттена. У гасінні загоряння вже задіяні три пожежні розрахунки. У районі вибуху перекрито газове постачання. Поліція перекрила рух по 116-й вулиці від П'ятій Авеню до Лексінгтон-авеню, закриті станції метро Metro-North Railroad і Grand Central Terminal.

Крім того, була порушена робота метро, оскільки уламки звалилися від вибуху будівель потрапили на залізничні колії, прокладені на вулицях, уточнює CNN.

Один з потерпілих в результаті вибуху був доставлений з важкими травмами в клініку Гарлема, повідомив AP представник медичної установи. За його словами, очікується, що незабаром до лікарні доставлять ще кілька людей, які отримали поранення від вибуху.

Як зазначив очевидець, що працює неподалік від місця події, на його очах в результаті вибуху обрушилися дві будівлі. Коли рятувальники прибули до звалився домівках, над ними вже піднялася хмара чорного диму, яке можна було спостерігати навіть за кілька кварталів.

Відомо, що в одному з повалених будинків знаходилася церква, а в іншому розміщувалася майстерня з ремонту фортепіано, над якою розташовувалися житлові апартаменти, повідомляє CBS-New York.

New York Post Metro публікує в Twitter фото будівель до і після вибуху.

За словами співробітників пожежної служби, що прибула на місце НП, повідомлення про вибух надійшло близько 9:30 за місцевим часом (17:30 по Москві), передає The New York Times.

В даний час причини вибуху, від якого в значній мірі постраждали і сусідні будівлі, все ще з'ясовуються. За попередньою версією, НП могло статися через витік побутового газу.

Нагадаємо, 26 січня в Меріленді, в торговому центрі Columbia Mall поліція виявила сумку з двома вибуховими пристроями, що належить злочинцю , який убив двох людей, а потім застрелився сам.
Категория: news, Украина | Просмотров: 2704 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Капсуль   13 марта 2014 08:40
Если не человеческими руками, то какой Божьей вернется все то зло, которое Америка сеет по всему миру!
0