Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » У США з'явився найбагатший житель планети. На його рахунку 92 квадрильйона доларів

У США з'явився найбагатший житель планети. На його рахунку 92 квадрильйона доларів
Коли житель округу Делавер (США) відкрив у п'ятницю щомісячний фінансовий звіт, присланий підприємством PayPal електронною поштою, він ледь не втратив дар мови - залишок на його рахунку склав $ 92.233.720.368.547.800.

"Я відразу ж відчув себе на мільйон доларів. Правда потім я подумав, що це я винен квадрильйон. Це стало досить великою несподіванкою", - розповів 56-річний Кріс Рейнольдс Daily News.

Рейнольдс також додав, що був клієнтом PayPal протягом приблизно десяти років, і використовує його, щоб купувати і продавати товари на інтернет-аукціоні eBay, в тому числі запчастини для раритетних автомобілів. Він каже, що за допомогою Paypal, зазвичай, витрачає не більше 100 доларів на місяць.

Після того як перший шок пройшов, Рейнольдс зайшов на сайт PayPal і побачив, що там баланс його рахунку нульовий. Чоловік зізнався, що після того як він прочитав лист, йому відразу ж захотілося поділитися своїм щастям з іншими, і він вирішив пожертвувати трохи грошей на благодійність. Зокрема, 30 доларів він пожертвував на потреби представництва Демократичної партії в окрузі Делавер.

"Я згадав, що удача любить щедрих", - каже батько трьох дітей.

Рейнольдс, який разом з дружиною володіє компанією Reynolds Ink, що займається піаром, каже, що якби величезна сума дійсно виявилася на його рахунку, він би в першу чергу погасив всі кредити.

"Я дуже відповідальний хлопець. В першу чергу я б заплатив державний борг. Після цього я хотів би купити Філліс (команда НХЛ "Філадальфія Філіс"), якби мені запропонували хорошу ціну", - сказав він.

Минулого місяця PayPal анонсувала програму Galactic, в рамках якої планується дослідити можливість здійснення платежів в космосі. Можливо, за ту астрономічну суму, що виявилася на рахунку Рейнольдса, він зміг би зробити кілька подорожей на Місяць, або добре відпочити в космічному готелі.

Прес-секретар PayPal заявила, що компанія не розкриває інформацію про рахунки клієнтів, згідно з положеннями політики про конфіденційність, але додала, що вона обов'язково розбереться в цьому питанні і з'ясує, що могло статися. Тим часом Рейнольдс сказав, що отримав від PayPal ще одне повідомлення.
"Другий лист виявилося не таким радісним. Компанія як і раніше відмовляється збільшити ліміт по кредитній карті, яка прив'язана до цього рахунку. Так що незважаючи на те, що у мене є 90 квадрильйонів доларів, вони все ще мені не довіряють", - сказав він .

У червні службовець банку в Німеччині переказав понад 222 мільйони євро, заснувши під час роботи. Чоловік мав здійснити переказ 64,2 євро, але заснув, залишивши руки на клавіатурі. Натиснувши вві сні кнопку "2", він переказав на рахунок 222222222,22 євро. Помилку незабаром виявили і виправили.
Категория: news, Мир | Просмотров: 2406 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.