Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » "Волинь" може не вийти на наступну гру із "Динамо"

"Волинь" може не вийти на наступну гру із "Динамо"
Після переможної гри з донецьким «Шахтарем» президент і головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний, а також віце-президент клубу Юрій Савчук пролили ще більше світла відносно напруженої ситуації, в якій опинився клуб.

Спочатку слово для коментаря взяв Юрій Петрович: «Футболу без полів не буває. Людям не надаються умови, які дають їм змогу розвивати цю гру. Я об’їхав всю область, зустрівся практично в кожному районі з фахівцями, представниками районних організацій. Вони всі в один голос заявляли, що далі футбол не може йти таким шляхом, бо він зовсім не рухається з місця».

Далі Юрій Савчук зупинився на гострій проблемі, пов’язаній із подальшою долею луцької «Волині»: «Нами спекулюють, говорячи, що наша команда не є колективним членом Федерації футболу Волині. А ви знаєте, що за положенням Прем’єр-ліги ми не маємо права брати участь у змаганнях, якщо ми не є колективним членом місцевої федерації? Сьогодні клуб «Волинь» – єдина міцна сила, яка розвиває футбол в області, адже це – велика дитяча школа, основна команда, дубль тощо».

Також віце-президент команди заявив, що інвестори «Волині» не зацікавлені вкладати гроші у непрозорі справи. Адже місцева влада усілякими способами «вставляє палки в колеса» кращому клубові області. Ще народний депутат України заявив, що у відкритому листі до голови Волинської обласної державної адміністрації Бориса Клімчука футбольний клуб «Волинь» звернувся із пропозицією, аби він узяв за символічну одну гривню і команду, і стадіон, якщо бачить у собі сили розвивати футбол у регіоні.

Юрій Савчук наголосив на тому, що в подібній невизначеній ситуації цілком імовірно, що клуб може припинити свою діяльність, а інвестори просто припинять фінансування команди. Це може статися вже найближчим часом і на наступну гру із київським «Динамо» «Волинь» просто не вийде на поле.
Категория: news, Украина | Просмотров: 2407 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.