Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Кому заважав ЗФЗ?

Кому заважав ЗФЗ?
Ми можемо і надалі розводити руками і перекладати відповідальність на кризу. Колись мій дідусь працював на Феросплавному заводі, тоді це було престижніше ніж десь клерком в офісі. Він був начальником середньої ланки і дуже справедливою людиною, про дідуся я можу писати дуже довго, тож щодо "Фєріка", я спілкувалася ще з початку цих мовчазних протестів з людьми, які відпрацювали у металургії не одне десятиріччя. Кожен з них був певен, що це все штучно, що це імітація. ЗФЗ має сою невелику електростанцію, яка може забезпечити потреби заводу на 47%, нині правління заводу наполегливо намагається придбати ще одну автономну підстанцію.
На межі закриття сьогодні один з провідних виробників феросплавів - Запорізький феросплавний завод. Без продукції цього підприємства неможливо уявити собі виплавку сталі, а значить, і медичних інструментів, і кухонного начиння, і автомобілів з ??танками. Проблеми у металургійного гіганта почалися в 2011 році. Після короткочасного спаду виробництва, викликаного другою хвилею кризи, підприємству відмовили в оренді електропідстанції на території комбінату і поставках електроенергії по першому класу розрахунку, яким користуються великі споживачі. Робота в умовах другого класу, тарифи якого на 35% більше, ніж за першим класом, виявилася для Запорізького феросплавного нерентабельною.
Спершу було скорочення робітничих сил. При першому скороченні свої посади втратили більш ніж 1500 осіб. І драматизм в тому, що молоді співробітники, не встигли отримати досвід у 3 роки, а їх старші колеги, які мають дуже багато досвіду вже перетнули межу 40 років і вже мають не такий перспективний попит. Тобто, людина, обізнана в металургії, компетентна, яка закінчила навчальний заклад, яка все життя виконувала СВОЮ роботу піде нічним охоронцем. Не те щоб це принизливо, але з цього приводу в мене слів немає!!!!
Закриття феросплавних заводів призведе до багатомільярдних збитків бюджету, одномоментному зростання кількості безробітних майже на 3,6 тис. осіб, неминучого зростання соціальної напруженості в Запоріжжі. Але ж є ще Нікопольський завод феросплавів (там трудиться близько 6,7 тис. осіб), який також недовго протягне при існуючих позамежних цінах на електроенергію. Хто з чиновників відповість за влаштовану ними трагедію, і чи відповість?

10.08.2012 ЗЗФ зупиняє виробництво
07.03.2012 Запорізький завод феросплавів завершив 2011р з збитком майже 759 млн грн
10.02.2012 Виробники феросплавів не змогли змусити МЕРТ почати перевірку імпорту
09.02.2012 Ринкова імпотенція Коломойського
08.02.2012 ЗЗФ у січні знизив випуск феросплавів на 32%
Категория: blog | Просмотров: 4057 | Добавил: katy_breeze
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.