Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Українські секти….обережно

Українські секти….обережно
Практично кожен рік жителі столиці спостерігають у Києві натовпи людей зодягнених у сині та жовті футболки з написами «Гора Мойсея». Це прихильники Духовного центру «Відродження» і пастора Володимира Мунтяна, які приїжджають на навчання під назвою «Коледж» «Гора Мойсея».
Це рік також не стане винятком, з 8 по 20 вересня 2019 року, адепти «Відродження» знову заповнять собою столицю «щоб пережити надприродну Божу присутність і стати свідками неймовірних чудес»
«Щорічний біблійний коледж, є одним з найбільш потужних та інтенсивних християнських навчальних закладів. Це час коли спливають назовні причини відсутності успіху в тій чи іншій сфері життя. Час коли Бог зцілює від невиліковних хвороб і рухається з неймовірною силою Так, що таке коледж «Гора Мойсея»?????
Це місце зустрічі з «Богом» - йдеться в анонсі заходу на сайті ДЦ «Відродження», яке коштує угадайте скільки ????
За найскромнішими підрахунками враховуючи попередні заходи відвідувальність коледжу «Гора- Мойсея» доходить до 35 тисяч осіб, кожен з яких робить внесок 100 доларів, мінімум тільки за вхід це крім проживання, харчування, та кожен день зробити внески (пожертву на благо В. Мунтяну).
На даний час, В. Мунтян знайшов свою вагому підтримку серед адептів, які мешкають на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської області, окремі «преференції божі» В. Мунтян готовий продавати бойовикам «ДНР/ЛНР», які за спокутування смертних гріхів готові щедро платити «серебряниками» заробленими на крові мирних громадян України.
Засоби масової інформації, експерти в області гіпнозу і потерпілі «парафіяни» вже неодноразово повідомляли, що мета цієї організації полягає втому, щоб виманити кошти у довірливих громадян. Подібні підозри з’явились через сумнівне минуле головного пастора ДЦ «Відродження» Володимира Мунтяна. Відомо, що «тринадцятий Апостол». Як саме сам себе іменує уродженець Дніпра, В. Мунтян відбував 3 роки термін покарання у 10-й спец колонії Кривого Рогу за крадіжку і шахрайство.
Безліч фахівців, що аналізували виступи пастора вказують, що він застосовує як класичні прийоми еріксонівського гіпнозу, так і нетрадиційні, де велику роль відіграють візуальні і звукові ефекти, що вводять в транс прихожанина.
Категория: news, Пульс города, Новороссия, Top News, Мир, Украина, Impotant, Говорят что | Просмотров: 7362 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.