Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » ГАИ перекрыло въезд в Киев в 00-00

ГАИ перекрыло въезд в Киев в 00-00
В`їзд транспорту до столиці буде обмежено з 00.00 год., 19 лютого 2014 року. Про це повідомляє сайт МВС з посиланням на прес-службу Департаменту ДАІ МВС України.

Силовики пояснюють свої дії встановленням громадського порядку. «З метою забезпечення безпеки громадян і громадського порядку, запобігання та припинення правопорушень, з 00.00 годин 19 лютого буде обмежено в’їзд транспорту, у тому числі й громадського, до міста Києва. Просимо утриматися від поїздок у напрямку міста або скорегувати маршрути руху в об’їзд Києва до нормалізації ситуації в столиці.

Державтоінспекція України звертається до громадян з проханням із розумінням поставитися до ситуації, не вступати в конфлікти з правоохоронцями, й пам’ятати, що такі дії викликані необхідністю нормалізувати ситуацію в країні, не допустити людських жертв та пошкодження майна людей», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вранці колони протестувальників вирушили з Майдану Незалежності до Верховної Ради, аби підтримати опозиційні фракції, котрі мали намір домогтися сьогодні голосування за повернення до Конституції 2004 року. В той час в апараті парламенту відмовилися реєструвати опозиційний законопроект про повернення до Конституції 2004 року, у зв?язку з чим народні депутати перед пленарним засіданням заблокували президію Ради.

Мітингувальники організували «мирний наступ на депутатів» з вимогою ухвалити всі необхідні рішення для виходу з кризи і врегулювання ситуації в країні. В той-же час під стінами ВР зібрались й прихильники Партії Регіонів. Охорону урядового кварталу було значно посилено. На відміну від прихильників ПР, мітингувальникам з Майдану, силовики не дозволили наблизитись до ВРУ.

Відтак, незабаром біля будівлі парламенту виникла бійка між прихильниками влади та активістами Майдану. Як інформують очевидці й, зокрема, народні депутати, спровокували бійку прихильники майдану. До протистояння долучились й силовики. По бунтівниках стріляли з дахів будівель та застосували світлошумові гранати. Серед поранених на цей час вже є достатньо, як активістів Майдану, так і силовиків. Також постраждали журналісти.

Протистояння переросло у масові безпорядки. Є чимало загиблих.
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 4118 | Добавил: Тимченко
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.