Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Ситуація з корветом «Тернопіль» дедалі стає гіршою

Ситуація з корветом «Тернопіль» дедалі стає гіршою
Ситуація з корветом «Тернопіль», який заблокований російськими окупантами, кардинально помінялась в гіршу сторону. Про це розповів міський голова Тернополя телеканалу ТВ-4.

- Якщо раніше вони мали доступ до суші, звідки їм поставляли їжу та речі , то сьогодні два підступи до причалу перекриті невідомими людьми у військовій формі, які повністю озброєні снайперськими гвинтівками, кулеметами, автоматичною зброєю. Тобто їх повністю відрізали від суші. В них не має цього доступу. Тому є прохання від командира, від екіпажу інформацію поширити у засобах масової інформації. Для того, щоб не дати спровокувати будь-які дії, або збройні напади чи провокації. На борту є 85 моряків, очолює корвет Максим Ємельяненко.

Як повідомляє голова Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Олег Тягнибок, зЗ’явилась інформація, що найближчим часом має відбутися штурм корвета “Тернопіль” – напад має здійснити російський спецназ, замаскований під так звану самооборону Криму та найманців-”тітушків”.

Лідер українських націоналістів також поінформував, що за останні кілька годин різко загострилася ситуація навколо українських кораблів, заблокованих російськими окупантами у Севастополі.

“Йдеться, зокрема, про український корвет “Тернопіль”: російський спецназ перекрив доступ для води і продовольства на корабель, заблокувавши причал, яким постачають провізію. Також на причалах перебувають російські військові, озброєні автоматичною зброєю й снайперськими гвинтівками. На палубах кораблів, які блокують український корвет, перебувають озброєні матроси, які націлили зброю на українських моряків.

Вимагаємо негайно зупинити агресію російських військових у Криму. З півострова у найкоротші терміни має бути виведено усі військові частини Росії, які не дислокувалися до середини лютого у Криму. У казарми мають бути заведені усі моряки та солдати російської армії. Росія повинна припинити тероризувати український військових, які виконують свій обов’язок із захисту української держави та народу України”, – заявив Олег Тягнибок.

Источник
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 2610 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Искон   5 марта 2014 12:50
=)) я сейчас начну рыдать. Прямо бедные все и несчастные, Тягнибок то красвчик! Буквально неделю назад орал о том, что нужно полностью сменить милицию и армию, а сейчас рубаху на себе рвет - переживает biggrin
0