Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Микола Азаров: Проведення переговорів Україна-ЄС-Росія дозволить зняти торгово-економічні протиріччя

Микола Азаров: Проведення переговорів Україна-ЄС-Росія дозволить зняти торгово-економічні протиріччя
Проведення переговорів за участю України, Євросоюзу та Російської Федерації дозволить зняти існуючі торгово-економічні протиріччя.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час виступу у Верховній Раді в п'ятницю.

"Ми запропонували провести переговори щодо врегулювання питань, які викликають суперечності, у тристоронньому форматі за участю України, Європейського Союзу та Росії. Це надзвичайно важливе міжнародне питання в умовах світової рецесії, що продовжується. Після довгих і складних переговорів Російська Федерація дала згоду на проведення таких переговорів", - сказав він.

Микола Азаров додав, що головною умовою РФ для переговорів має стати їх проведення до укладення Угоди про асоціацію та створення Зони вільної торгівлі між Україною і ЄС.

"Проведення переговорів дасть змогу зняти протиріччя і продовжити рухатися визначеним стратегічним шляхом без катастрофічних втрат для економіки України. І президент, і Уряд будуть і надалі проводити курс реформ, спрямованих на європейську інтеграцію та розвиток співробітництва з усіма нашими стратегічними партнерами", - відзначив Глава Уряду.
Прем'єр нагадав, що основною причиною ускладнення торговельно-економічних відносин між Україною та РФ і, зокрема, запровадження Росією захисних заходів, стали можливі зміни торговельно-економічного режиму між Україною і ЄС.

"Наші партнери занепокоєні можливим безмитним ввезенням через територію України європейських товарів і значними економічними втратами від цього. Саме тому було запропоновано проведення тристоронніх переговорів щодо врегулювання спірних питань", - пояснив Микола Азаров.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів 21 листопада прийняв розпорядження, згідно з яким процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС призупинено.

Відповідно до розпорядження, МЗС разом з Мінекономрозвитку та Мінпромполітики доручено запропонувати Європейському Союзу та Російській Федерації утворити комісію на тристоронній основі для опрацювання комплексу питань, спрямованих на відновлення втрачених обсягів виробництва та напрямків торговельно-економічних відносин, розширення та сприяння міжнародній торгівлі, подальшу лібералізацію ринків, узгодження регуляторної бази для покращення умов впровадження підприємницької діяльності.

Источник
Категория: news, Украина | Просмотров: 3150 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.