Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » » ШЛЯХ ДО ЗАНЕПАДУ

ШЛЯХ ДО ЗАНЕПАДУ
Паспорти РФ в ОРДЛО отримують не тільки бойовики і колабораціоністи, які активно проявили себе в будівництві «русского мира» і «республіки», але й ті, кого ще вчора називали «розчарована» категорією жителів ОРДЛО і навіть переводили в розряд патріотів України, мовляв, пожили, побачили, усвідомили.

Це ситуативні люди, які біжать туди, де вигідно. Вчора Росія не дала «па-багатому», і вони розчарувалися. Сьогодні Росія пообіцяла громадянство — і вони знову зачаровані. І нам потрібно це зрозуміти.

Зараз отримання мешканцями ОРДЛО паспортів РФ і «республік» знову переводять в розряд «винна Україна, люди змушені». Але, ознайомившись з соцмережами, де жителі ОРДЛО незадоволені швидкістю прийняття документів, стоять в чергах і радіють, що Україна тепер не може на них впливати, так як вони є громадянами РФ, розумієш — це вибір кожного, це особисте, ну ніяк не державне.

Вони реально, без страху і сумніву кидаються до громадянства РФ, не ставлячи ніяких питань, не думаючи. Але ж вони, ставши громадянами РФ, будуть жити за законами РФ: заклик, пенсії, інтернет, свобода слова, терор, репресії, рівень життя. Жителі ОРДЛО так і не зрозуміли, що для РФ, для Кремля, люди це ресурс. Кремль використовував теракти, щоб на трон зійшов «Володя».

Кремль використовує війну, щоб громадяни РФ не задавали питання про рівень свого життя. Кримчани, які стали громадянами РФ, служать тепер в збройних силах РФ, отримують пенсії за російськими законами, втрачають будинки і землю за російськими законами і не виходять на мітинги, бо бояться бути засудженим за російськими законами. Для росіян вони той же «третій сорт — не брак», тому до Криму направляють хімічні і радіоактивні відходи, сміття, як і до Донбасу.

З огляду на ситуацію з отриманням російського громадянства жителями ОРДЛО, також уваги необхідно приділити використанню новоявлених громадян в НЕ мирних цілях.

Тепер жителів ОРДЛО, що стали громадянами РФ, відправити на будь-яку війну, стає законним і реальним. Так що скоро ми побачимо новопаспортизованих полугромадян України — полугромадян РФ у всіх терактах та військових конфліктах по всьому світу.

Враховуючи вказане, виникає питання, навіщо отримувати російський паспорт, якщо ти нікому в подальшому не потрібен, а ще гірше загинути далеко від Батьківщини. Твоє життя не варте отриманого паспорту іншої країни та грошей, що тобі пропонують.

Источник
Категория: Новороссия, Top News, Украина | Просмотров: 2845 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.