Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Опитування: які різдвяні традиції має ваша родина

Опитування: які різдвяні традиції має ваша родина
Різдво воістину вважається найурочистішим святом року. Воно й недивно, адже саме в цей день народився Син Божий Ісус Христос. «Пороги» вирішили запитати в молоді, яких різдвяних традицій притримується їхня родина.

Юрій Малиновський, 1 курс, машинобудівний факультет, ЗНТУ:


- У нашій родині є одна цікава традиція – робити прикраси своїми руками й ставити їх на різдвяний стіл. Усе відбувається так: я шукаю в інтернеті, журналах різні варіанти прикрас хенд-мейд, обираю, а потім ми разом із сестрою чітко за інструкціями створюємо дизайнерську річ (сміється). Батьки вже звикли й чекають на сюрприз, а нам з сестрою подобається «виробничий» процес. Цього року, до речі, будемо робити паперовий букет із квітів зі сніжинками.

Олена Ковальова, 2 курс, інститут іноземної філології, КПУ:

- Різдво ми святкуємо в бабусі. Це єдине свято, коли збирається уся наша велика родина. На кухні пораємося я з мамою та бабусею. Наші хлопці в цей час прикрашають кімнату. Сідаємо за стіл, коли наступають сутінки, й чекаємо на першу зірку.

Борис Алексєєв, 4 курс, історичний факультет, ЗНУ:

- На Різдво ввечері ми йдемо в кіно: я з братом і тато з мамою. Фільм обираємо сімейний, щоб сподобався всім, бо смаки щодо жанрів у нас зовсім різні. Цього року плануємо подивитися «Хоббіт», якщо він ще буде йти в Запоріжжі. Це якраз один із тих небагатьох фільмів, які згодні подивитися всі мої. По дорозі додому зазвичай заходимо в кафе випити по чашці чаю, а тоді додому.

Валентина Кириченко, 3 курс, інститут журналістики, КПУ:

- Уже третє Різдво поспіль ми з сім’єю їдемо в Карпати. Обожнюю Львів напередодні свята. Всі вулиці у місті Лева так урочисто прикрашені, люди посміхаються й вітають із зимовими святами. Для мене тиждень, який я проводжу у Львові, – це особиста казка.

Марина Стовбун, 3 курс, факультет журналістики, ЗНУ:

- Усі новорічні свята ми відзначаємо з сім’єю. Це головна наша традиція. Підготовка починається за три-чотири дні до свят – ми прикрашаємо кімнату, ставимо ялинку, я йду в магазин запасатися подарунками. З друзями відмічаємо Новий рік 30 грудня, а 31-го – весь день проводжу вдома, так само й Різдво. Якщо у різдвяний вечір випадає сніг, ми всі разом йдемо кататися на санях та грати в сніжки.

Олексій Кузнєцов, 1 курс, економічний факультет, МАУП:

- На Різдво ми йдемо колядувати. Наряджаємося в різні образи та йдемо хатами. З друзями домовляємося заздалегідь, все продумуємо, щоб не було прикрих несподіванок. І так, укупі, проводимо цей святковий морозний вечір.

Христина Любенко, 3 курс, металургійний факультет, ЗДІА:

- Ми збираємося за столом із бабусями й дідусями.  Шостого січня мама готує кутю й згідно з християнськими звичаями ми святкуємо народження маленького Ісуса. Так повелося, що саме Різдво, тобто 7 січня, ми майже ніяк не відзначаємо.

Валерія Чекалова, 2 курс, гуманітарно-правовий факультет, ЗНТУ:

- Десь третього-четвертого січня ми їдемо до Москви, де живуть наші добрі знайомі, навіть друзі, я б сказала. Живемо в них десь тиждень – і це найкраща пора для мене. Ми разом із сім’єю ходимо на різні заходи, на льодовий каток, в театр. Мені дуже подобається це місто й можливосі, які є в ньому. Так ми святкуємо Різдво й проводимо усі зимові канікули.
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 3268 | Добавил: admin
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.