Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Путин может ввести миротворческие силы в Украину для защиты русско-язычных Украинцев и граждан РФ - СМИ

Путин может ввести миротворческие силы в Украину для защиты русско-язычных Украинцев и граждан РФ - СМИ
Президент России Владимир Путин не будет долго сидеть, сложа руки, и может ввести в Украину миротворческие войска для защиты граждан РФ живущих в Украине и русско-язычной части населения.

Об этом итальянской газете Corriere della Serra заявил бывший заместитель министра обороны США Ричард Перл. По его мнению, Запад должен как можно скорее помочь Украине, не только экономически и энергетически.

Источник
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 8933 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
seldon   24 февраля 2014 18:06
Размечтались, идиоты. Севастополь русский город!
0

Проза   24 февраля 2014 18:40
Ты, видать, давненько в Крыму не был smile Ну что же, тогда тебя ждет сюрприз! :))
0

Kreis   25 февраля 2014 08:28

Россия будет выдавать паспорта жителям Крыма по облегченной процедуре.
Об этом 25 февраля сообщил на своей странице в Facebook симферопольский журналист Олег Крючков.
По его словам, в Симферополь прибыли депутаты Государственной думы России во главе с Леонидом Слуцким, главой думского комитета по СНГ. Их встретили крымские депутаты.
"Россия начинает выдачу паспортов по облегченной процедуре. Россия требует выполнения условий договоренностей между оппозицией и Януковичем", — заявил журналист.
"И главное, в случае решения крымчан на референдуме или обращения ВР Крыма к России с просьбой о присоединении... Россия рассмотрит этот вопрос очень быстро", — отметил Крючков.
0

Запал   25 февраля 2014 09:20
Все что ты описал ждет галичину, если НИ ДАЙ БОГ юговосток скажет что задолбался кормить бездельников и смутьянов.
0

Kreis   25 февраля 2014 09:45
Преса США: Кремль не віддасть Київ без бою

"Лише кілька тижнів тому смута в Україні здавалася одним з далеких конфліктів, де у Вашингтона мало що поставлено на карту і не так вже й багато впливу", - писала в суботу Los Angeles Times.
Журналіст Оуен Метьюс пояснює, чому.
"Вірно, що, на перший погляд, Україна не є особливо важливою, - зауважує він в журналі Newsweek. - У сенсі економіки це важкий випадок. Річний ВВП на душу населення - менше 4 тис. доларів, і нульовий темп зростання за останні два роки. Найзнаменитіші з нині живих українців - це, мабуть, американські актриси Міла Куніс і Мілла Йовович, причому обидві виїхали дітьми".
Ніби ілюструючи свою тезу, пан Метьюс написав прізвище Йовович з помилкою, а редактори цього не помітили.
"Там сталося мало подій всесвітньо-історичного значення, - безжально продовжує автор, - не враховуючи хрещення Русі 988 року і Полтавської битви 1709 року, коли Росія замінила Швецію в ролі балтійської наддержави. Вибач мені, Україно, але, чесно кажучи, протягом майже всієї своєї історії ти була полем бою, на якому з'ясовували стосунки великі європейські держави - в основному Росія, Оттоманська імперія, імперія Габсбургів, Німецький Рейх".
"І проте саме тому, що Україна і сьогодні залишається полем бою, вона має настільки критичне значення, - пише пан Метьюс. - Збігнев Бжезинський сказав знамениту фразу: "Без України Росія більше не імперія".
Багато ліберальних росіян вважають, що це було б на краще, насамперед для самої Росії, тому що дозволило б її майбутнім правителям розбазарювати менше коштів на те, щоб величатися і намагатися панувати у світі. Замість цього вони будуть більше дбати про повсякденні потреби простих росіян.
Але, як показала сочинська Олімпіада вартістю 50 млрд доларів, Кремль дуже серйозно налаштований утвердити Росію як велику світову державу і не налаштований відпустити Київ без бою".
Питання життя і смерті
Wall Street Journal згодна з цією оцінкою і зазначає, що західні дипломати дуже часто повторюють нині формулювання "асиметрія інтересів". Воно означає, що для Путіна, на відміну від лідерів Заходу, "доля України - це питання життя і смерті, життєво важливе для досягнення його мети - відновлення глобального впливу Росії за рахунок зколочування блоку із сусідів по колишньому Союзу, керованого з Москви".
Україна, "колиска російської нації", є найважливішим призом, "без якого кремлівський блок, що з'являється на світ, буде мертвонародженим", пише головна ділова газета Америки.
Але для США і великих європейських держав доля України не була одним з головних пріоритетів, продовжує Wall Street Journal. Вашингтон прагнув заручитися підтримкою Кремля в таких питаннях, як Сирія і Іран, і тому спускав на гальмах регіональні тертя з Росією.
Європейці теж не лізли на рожен. Як образно висловився Ендрю Вілсон з Європейської ради з міжнародних відносин, Брюссель "з'явився на різанину з багетом".
Пан Метьюс пояснює в Newsweek причини цієї пасивності Європи в українській кризі, за яку заступник держсекретаря Вікторія Нуланд необачно обізвала Євросоюз матом у своїй телефонній розмові, що просочилась у ЗМІ.
0

Kreis   25 февраля 2014 09:47
Повно своїх проблем
За словами журналіста, в Європі нульові темпи економічного зростання, дефляція, зростаюче безробіття і підйом популістських партій, налаштованих і проти ЄС, і проти імміграції. Тобто там повно своїх проблем.
"Тому прийняття гігантської, багатонаселеної і злиденної України до і так уже неблагополучного (Європейського. - Ред.) Союзу не входить в його найближчі плани, - пише пан Метьюс. - Ось чому Брюссель дозволив безжальним амбіціям Путіна і його готівки взяти гору над своїми кволими обіцянками якоїсь туманного співпраці".
Німецькі представники говорили, що у них вкрай мало можливостей вплинути на ситуацію. Як пише Wall Street Journal, минулого вівторка Віктор Янукович наче підкреслив обмеженість впливу Європи, відмовившись відповісти на дзвінки Ангели Меркель, хоча розмовляв по телефону з віце-президентом США Джо Байденом.
З іншого боку, в Пентагоні скаржилися, що міністр оборони України не відповідає на дзвінки свого американського колеги Чака Хейгела. Персонажі на київських верхах встигли відтоді помінятися, але американські критики Білого дому продовжують згадувати про цей епізод як про черговий приклад слабкості зовнішньої політики США.
Багато американських коментаторів впевнені, що Путін спробує взяти реванш за останню перемогу Майдану.
Ні в чиїх інтересах
За словами пана Метьюса, МЗС Росії, мабуть, не випадково почало розміщувати у Twitter новини, "які виглядали як зловісна прелюдія до інтервенції". Наприклад, "делегати в Криму просять захисту у російської армії".
У неділю по телебаченню виступала помічниця президента США Сюзан Райс, яку запитали, що вона думає з приводу перспективи військового втручання Москви в український конфлікт.
"Це було б серйозною помилкою", - сказала пані Райс. Вона додала, що розкол України не відповідає ні її власним інтересам, ні інтересам Росії, Європи або США. "Поновлення насильства і ескалація ситуації ні в чиїх інтересах", - заявила вона.
Білий дім відгукнувся в суботу на падіння Януковича стриманою заявою, в якій закликав до формування на Україні "представницького, технократичного уряду національної єдності".
За словами Ендрю Вайса, віце-президента Фонду Карнегі, заяву адміністрації США була "навмисно обережною і безсторонньою", оскільки ситуація у той момент була неясною.
Конфронтаційний тон
У п'ятницю Путін і Обама говорили по телефону і, за їхніми словами, залишилися розмовою задоволені. Але в суботу міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, відзначає недільна Los Angeles Times, знову обрав конфронтаційний тон відносно США і назвав українську опозицію "погромниками".
0

Kreis   25 февраля 2014 09:47
Путін
Чимало американських коментаторів впевнені, що Путін спробує взяти реванш за останню перемогу Майдану
Повідомляють, що російські представники зустрілися у вихідні з місцевими чиновниками у східній та південній Україні. Los Angeles Times тлумачить це як "ознаку того, що Москва готується зайняти їхню сторону в конфлікті, що розгортається".
Вашингтон, за словами газети, так дорожить співпрацею з Москвою в ряді важливих питань, що всіма силами намагається уникнути конфронтації з нею.
Якщо на початку минулого тижня держсекретар Джон Керрі, будучи в Індонезії, різко критикував Москву за поставки зброї Дамаску, то до п'ятниці американські представники кардинально змінили тон і заговорили про торговельні угоди з Росією, про можливий літній саміт між Обамою і Путіним і свій намір знову завести "перезавантаження". Критики адміністрації сприйняли це вороже.
"Наш президент не просто наївний, - бушував у п'ятницю на каналі Fox News військовий оглядач Ральф Пітерс. - Мені здається, що він свідомо наївний. І на якомусь глибинному психологічному рівні він, схоже, реально боїться Володимира Путіна, оскільки він дозволив Путіну витирати об нас ноги в питанні щодо Ірану, Сирії, Сноудена або жахливого одностороннього договору РНО. У мене виникає думка, а чи немає між ними якоїсь божевільної угоди, хоча я далеко не шанувальник теорій змови".
"У будь-якому випадку сигнали, які посилає Обама, - його небажання сказати щось зрозуміле, що-небудь рішуче з приводу боротьби за свободу в Україні, дає Володимиру Путіну зрозуміти, що ми, США, як і раніше вважаємо, що Україна належить до сфері впливу Росії", - закінчив свою тираду пан Пітерс.
Перезавантаження провалилося?
У неділю сенатор-республіканець Келлі Айот виступала на каналі Fox і заявила, що спроба Обами "перезавантажити" відносини з Москвою провалилася і що "пора вже перезавантажити перезавантаження".
"Я вважаю, що Україна дає президенту привід саме так і вчинити", - сказала вона.
З іншого боку, колишній кореспондент CNN в Москві Джилл Догерті цитує ряд експертів, які заперечують припущення, що Путін є "ляльководом української кризи".
"У Вашингтоні багато говорять про Росію і її роль, але ігнорують той факт, що Україна вже 25 років веде незалежне життя, і що ця криза насправді є внутрішньою політичною кризою на Україні, - заявив Догерті колишній головний спеціаліст ЦРУ щодо Росії та Євразії Юджин Румер. - Не те, щоб росіяни були зовсім ні при чому, але це внутрішня політична криза України".
Так само Янукович не був маріонеткою Кремля, вважає Дмитро Тренін з Московського центру Карнегі. "Я вважаю, що це міф, - заявив він американській журналістці. - Він був дуже важким партнером для Росії, дуже ненадійним партнером, який не раз підводив росіян... Росіяни давно махнули на нього рукою".
0

Kreis   25 февраля 2014 11:30
Росія обурена знесенням пам’ятника Кутузову на Львівщині

Новини / Новини Львова сьогодні, 13:15

Міністерство зовнішніх справ Російської Федерації висловило обурення з приводу знесення пам’ятника полководцю Кутузову у Львові.
Про це йдеться у заяві російського МЗС, повідомляють РИА «Новости».
«Вчора чергова варварська русофобська акція сталася у Львівській області, де демонтували пам’ятник російському полководцю Михайлу Кутузову. Ми вимагаємо від нової української влади зупинити цей безлад», - заявили у МЗС Росії.
Нагадаємо, 24 лютого у Бродах демонтували погруддя полководцю Михайлові Кутузову. Цьому кроку передувало рішення Бродівської міськради, ухвалене 10 грудня 2013 року. На вічі в Бродах громада вирішила встановити на цьому місці пам'ятника загиблим Героям Майдану.
http://zaxid.net/home....1303348
0

АнтиОборотень   25 февраля 2014 19:12
В. Путин НЕ МОЖЕТ ничего вводить в Украину!!! АнтиОборотень РФ.

По той простой причине, что само В. Путин, по ФАКТУ РФ - ТРУП ФАШИСТСКОГО Оборотня РФ!!! Проще говоря: ФАШИСТЯРА КОНЧЕННЫЙ, в натуре.

И ФАКТ РФ этот, давно общеизвестен и общедоступен, хотя и ЗЛОНАМЕРЕННО ОБЩЕСКРЫВАЕМ одновременно!!! Бывает. И не такое бывает!!!

Значит, кому надо и когда надо, этот ФАКТ РФ - НАЙДУТ мгновенно... . У себя в рукаве.
0

АнтиОборотень   25 февраля 2014 21:00
Открывай рот пошире: тебе на месте отсыпят... .

Так и УЖЕ отсыпают. Жди, трепло.
0

Kreis   26 февраля 2014 07:56


Кремль отдал приказ о переброски десантных банд из Ульяновска в Украину. Об этом сообщает местное издание 73online.

Неназванный собеседник из этой части утверждает, что отправка может произойти уже на этой неделе. Десантники «готовы к боевым действиям и нестандартным ситуациями», поскольку дивизия считается т.н. «миротворческой», пишет издание.

Скорее всего, их перебросят в Крым считают источники 73online. По сведениям местной прессы, туда в конце прошлой недели уже переброшена тольяттинская отдельная бригада спецназа ГРУ.
0

Kreis   26 февраля 2014 08:12


НАЧАЛСЯ ДЕРИБАН !!! biggrin

Госдепартамент усилит охрану американского посольства в Киеве
В украинскую столицу направлены морские пехотинцы США
Госдепартамент США принял решение усилить охрану американского посольства в Киеве, заявила во вторник пресс-секретарь ведомства Джен Псаки. Она не стала вдаваться в подробности того, сколько именно морских пехотинцев появились в Киеве, но подчеркнула, что безопасность американских служащих во всем мире является приоритетом Госдепартамента.
0

маугли   26 февраля 2014 15:25
его по ходу не прет, его уже колбасит... от самого себя и от того текста что он тут навалял...
0