Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » » За поданням СБУ реп-виконавця та музиканта Валєєва Алішера (Моргенштерн) включено до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці

За поданням СБУ реп-виконавця та музиканта Валєєва Алішера (Моргенштерн) включено до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці
Відповідно до статті 15 Закону України «Про кінематографію», МКІП здійснює дії щодо внесення змін до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.
22 квітня 2021 року до Міністерства культури та інформаційної політики надійшов лист Служби безпеки України щодо включення до Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, Валєєва Алішера Тагіровича.
Відповідним наказом МКІП від 28 квітня 2021 реп-виконавця та музиканта Валєєва Алішера Тагіровича було включено до переліку.
Вказаній події передувало наступне. У грудні 2019 року його виступ в Одесі завершився скандалом. Виконавець вийшов на сцену, попри оголошену жалобу через смертельну пожежу, яка сталася в Одеському коледжі економіки. Моргенштерн назвав жалобні заходи «показухою». Тоді пролунали заклики заборонити реперу в'їзд в Україну. Окрім цього, Моргенштерн відомий активною підтримкою політики очільника Росії Путіна В.В., про що неодноразово заявляв у своїх інтерв’ю у соціальних мережах.
В умовах гібридної війни загрозу національній безпеці можна створювати не тільки прямими військовими діями але і постами у соціальних мережах, висказуваннях відомих осіб, які мають вплив та власну аудиторію, поширення пропаганди Російської Федерації під час публічних масових заходів, формуючи громадську думку на користь країни агресора.
Цього року Моргенштерн панував дати одразу кілька концертів в Україні. Вони мали відбутися в Києві, Харкові та Запоріжжі на початку літа. Наразі виконавцю заборонено в'їжджати до України та проводити концерти, тож реп-виконавець Моргенштерн не буде проводити концерти в Україні.
Категория: news » Top News | Просмотров: 5889 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.