Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Взаємодія обласної влади та громадськості має стати більш ефективною

Взаємодія обласної влади та громадськості має стати більш ефективною
Громадська рада при облдержадміністрації налічує 50 членів, всі вони – представники серйозних та потужних громадських організацій області. Про її роботу та співпрацю з обласною владою журналістів поінформував голова Громадської ради при ОДА Олександр Бабич під час брифінгу.

- Сьогодні рівно 222 дні, як мене було обрано на посаду голови Громадської ради при облдержадміністрації. За цей час зроблено багато, і головне – налагоджено тісну співпрацю з обласною виконавчою владою. Президент України Віктор Янукович поставив перед владою конкретне завдання щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики, і я можу впевнено сказати, що в Запорізькій області це завдання виконується, - зазначив Олександр Бабич.

Голова Громадської ради наголосив, що цей орган є інструментом, створеним із метою продовження та посилення реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

- Зараз в країні непростий період – час реформ. І наше завдання, як дорадчого органу облдержадміністрації, тримати на контролі стан реалізації соціальних ініціатив Президента України, слідкувати за зрозумілістю та прозорістю роботи, яка виконується в цьому напрямку. Влада роз’яснює хід реалізації реформ нам, ми – членам своїх організацій, вони – іншим людям. Ми збираємо та опрацьовуємо інформацію, доносимо її до людей і навпаки, коли це необхідно – передаємо владі необхідну інформацію, - зазначив Олександр Бабич.

За його словами, до складу Громадської ради входять громадські організації різних профілів: ветеранські, спортивні, козацькі, охоронні організації, національно-культурні товариства тощо.

- Наразі в нас налічується вісім комітетів Громадської ради при ОДА. Нажаль, я не можу сказати, що всі вони працюють на належному рівні, але їх робота удосконалюється, члени ради активізуються, і наразі ми бачимо реальний прогрес: більше половини з них демонструють реальні результати, - зазначив Олександр Бабич.

Він відзначив, що за якістю роботи до трійки кращих входять комітет з питань козацтва, культури, туризму, збереження та розвитку національних традицій, комітет з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, пенсіонерів, ветеранів та інвалідів та комітет з питань праці, промислової політики та розвитку підприємництва.

Також Олександр Бабич повідомив, що Громадської радою направлено лист до Кабінету Міністрів України щодо необхідності розширення повноважень Громадських рад при органах влади, зокрема, щодо необхідності проведення громадських слухань напередодні прийняття тих чи інших програм органами влади.

Источник
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 2764 | Добавил: redaktor
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Тарас   12 ноября 2013 12:45
Главное, не останавливаться на достигнутом и продолжать развивать раду. Раз она так важна для области, то необходимо и дальше продолжать ее поддерживать. Тем более, это социально-значимый объект.
0

Кластер   12 ноября 2013 14:35
Да пока и нынешней губернатор с радостью идет на диалог с общественностью, другое дело, что "общественность" не всегда хочет вести диалог с ним, а хочет только орать "ганьба".
0

Паста   12 ноября 2013 14:50
Да ладно вам, чем вас реформы не устраивают? Вот например перинатальный центр недавно был открыт, ремонтируются больницы, закупается новое оборудование, чем плохо то? Меня лично вполне устраивают такие нововведения.
0

Kiberbob   12 ноября 2013 15:01
50 членов, 8 комитетов. Во, дармоедов наплодили! А теперь они еще и требуют расширения полномочий? С каких таких ###?
0

Вовчик345   12 ноября 2013 17:26
А вы от компа отойдите и поймете почему ему ганьба . А то его забота об пенсионерах задолбала уже , каждый день новая фирма с зарплатой в конвертах . И все под прикрытием и под покровительством и в промышленном масштабе .
0

Вовчик345   12 ноября 2013 17:27
А вы пойдите получите там бесплатное мед. обслуживание biggrin .
0