Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » ЗАПОРОЗЬКІ КОЗАКИ В ОЧІКУВАННІ «ДРУГОГО ПРИШЕСТЯ»

ЗАПОРОЗЬКІ КОЗАКИ В ОЧІКУВАННІ «ДРУГОГО ПРИШЕСТЯ»
Нещодавно історики довели таки, що Запорозька Січ існувала на легендарній Хортиці. Традиції славетної козацької республіки й нині є головною окрасою Запорозького краю. А як же козаки? Лицарство, чесність, відданість, побратимство, прагнення служити Батьківщині, бути її захисниками – ось ті чесноти, які були й залишаються визначальними для них.
Відгриміли події Майдану, точаться бої на Донбасі, щодня справжні лицарі кладуть свої молоді голови, щоб не допустити путінських вакханалій на рідній землі. А де ж зараз головний отаман Війська запорозького низового Олександр Панченко разом зі своїми побратимами?
Він мирно поїдає українські перепічки й чекає «пришестя русского міра» на запорізькі землі, а в разі чого, його «казачкі» радо підтримають армію своїх друзів екс-зеків та допоможуть пошматувати, аби лиш «бєндерам» не дати.
Усе було б доволі смішно, якби не було трагічно констатувати, що цей «отаман» із поплічниками мають досвід отримування хабарів через погрози своєю силою і міццю, постійно проходять військові вишколи й, не забуваємо, стали однією з основних сил, які допомагали анексії Криму, за що й дістали звання «сепаратисти Криму».
Чи не слід би було б провести їх з почестями за межі Запорожжя й викинути нарешті на смітник історії, адже зрада Батьківщині – найтяжчий гріх усіх часів, а особливо, якщо це людина, яка носить військові регалії.
Якщо справді Січ таки була на Хортиці, де ж він, той лицарський дух в сучасному Запоріжжі? Де ж тоді справді українська земля, як не тут.
Категория: news, Пульс города, Новороссия, Top News, Мир, Украина, Impotant, Говорят что | Просмотров: 2460 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.