Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » «Сухінінщина», або як розвалити громадський рух захисників та патріотів України та отримати пільги учасника бойових дій.

«Сухінінщина», або як розвалити громадський рух захисників та патріотів України та отримати пільги учасника бойових дій.
Політик прийшов до нас із «кізяків», примазався в козаки і вирішив, що буде головним ВОЖДЕМ. Та пам’ятай, допоки жити будеш - козаки вічні, їм дощі не страшні. А кізяки змиває перший дощ.
Таку епіграму зі сміхом читають козаки Запоріжжя згадуючи хазяйнування чиновника у козацтві Сухініна Д.В.
На протязі останніх 10 років такий собі комсомольський бюрократ Сухінін Дмитро Валентинович, який підсидів свого попередника і став директором Департаменту захисту прав споживачів Запорізької обласної державної адміністрації так розійшовся у своєму здирництві з малого і середнього бізнесу, що посипалися скарги губернатору і він був змушений віддати Сухініна Д.В. до суду. В свою чергу суд звинуватив останнього за п.2 ст. 191 – присвоєння державних коштів у особливо великих розмірах. Щоб не сісти за грати Сухінін Д.В. втік до м.Києва, де проживав на нелегальному становищі 3 роки, поки Революція гідності не відклала виконання вироку і він чекає ще свого засудження.
Надалі, повернувшись до м.Запоріжжя, будучи у змові з «фейковим» губернатором області Барановим, Сухінін Д.В. стає заступником губернатора у Комітеті у справах козацтва Запорізької області (при цьому не будучи жодним чином причетним до козацтва взагалі). Дійсно, чому б не стати? Гроші Баранов виділяв на розвиток козацтва (в рамках старої державної програми, підписаної Кучмою і Ющенком), по 800 тис. грн., які Сухінін Д.В. ділив із заступником губернатора – Бережним. Саме на розвиток козацтва залишалися копійки.
Згодом, на черговій Раді з питань козацтва, від отаманів Сухініну Д.В. надійшов запит з вимогою звітувати про витрати коштів, на що останній вчинив галас та скандал і закрив Раду.
В результаті цього, з комітету вийшло 8 районів, 24 козацькі організації.
По суті, Сухінін Д.В. зостався з трьома саморобними генералами і згодом, 13.04.2014 року був виключений верховним отаманом Хрущем з «Міжнародного союзу козаків – Запорозької Січі», з позбавленням козацького звання та нагород за розвал Запорізького козацтва та провал програми його розвитку.
Будучи вигнаним з козацтва, Сухінін Д.В. кинувся до РФ, і зокрема, до м.Суджа (АР Крим на той момент вже було захоплено бойовиками РФ), де проводив зустріч з своїм реальним господарем та однодумцем - отаманом Станичного козацького товариства Суджанського району Курської області (РФ), заступником верховного отамана війська Донського (М.Козіцин) П.Скрипкою для отримання моральної підтримки та вказівок, як поширювати ідеї сепаратизму та автономізму, розвалювати рух опору та козацтво Запорізького регіону. Зазначений факт Сухінін Д.В. зберігає у таємниці.
Зазначені вказівки, в подальшому, Сухінін Д.В. виконав дуже ретельно, підставляючи отамана «Міжнародного союзу козаків – Запорозька Січ» Кириченка С.П.
Надалі, шляхом низки профанатських заяв та інших брудних махінацій Сухінін Д.В., шляхом рейдерського захоплення, став верховним отаманом «Міжнародного союзу козаків – Запорозька Січ» та головою «Координаційної ради з питань розвитку козацтва при ЗОДА», розпочавши процес розвалу козацької спільноти Запорізької області. За 4 роки (2014-2018 роки) завдяки деструктивній діяльності Сухініна Д.В. у Запорізькій області припинив існування та діяльність рух опору, а також всі громадсько-козацькі організації (крім спортивної федерації «Спас»).
Крім того, не будучи жодного дня на передовій фронту, Сухінін Д.В. сфальсифікував про це документи та збрехав у Києві про свої бойові заслуги та гуманітарну допомогу ЗС України.
От як виглядає найкраще бойове чергування Сухініна Д.В. на фронті: разом зі своїми двома поплічниками поїхав Сухінін Д.В. на гарячі джерела Арабатської стрілки, де вони всю ніч пиячили та поїдали шашлики, відмічаючи день народження тещі капелана області Галича С.Г. Зранку Сухінін Д.В. відправився до Запоріжжя та по дорозі заснув за кермом та врізався у зустрічний автомобіль, травмувавшись при цьому.
Надалі Сухінін Д.В. по блату добився, щоб його поклали у госпіталь, отримав довідку про лікування і от результат: брехливе повідомлення про «бойове» чергування, довідка з госпіталю і обминаючи облвійськкомат та СБУ, цей новоявлений «генерал» Сухінін Д.В. просить виділити йому 2га землі на березі Азовського моря, як учаснику бойових дії (підписав фальшиві документи у командира 37-го батальйону Лобаса та отримав посвідчення «учасника бойових дій» в АТО). Коли про це дізналися демобілізовані воїни АТО вони кипіли від люті, що на життях загиблих воїнів Сухінін Д.В. робить собі оборудки.
Також, Сухінін Д.В. кричить на всі боки, що він возив для наших військових на передовий край гуманітарну допомогу: генератори для освітлення бліндажів, буржуйки для обігріву, зварювальні апарати, прибори нічного бачення, харчі та одяг, але насправді продавав усе це «наліво», в тилу - начальству Бердянського управління прикордонників та у склади 55-ї бригади у м.Запоріжжі, звітуючи у м.Київ про 1200т. гуманітарної допомоги та десятки бойових чергувань у тилу, дискредитуючи цим патріотичні сили!
Псевдо патріот Сухінін Д.В. де твій син, що вже три роки ховається від мобілізації?
Пуста діжка гучніше гримітиме – козацьке народне прислів’я.
Почекайте трохи і він буде отримувати пенсію та пільги за рахунок тих, хто своїм життям захищає України. Таких як Сухінін Д.В. очікує народний суд і зневага. А ви вже зробіть висновки самі.
Категория: news, Пульс города, Новороссия, Top News, Мир, Украина, Impotant, Говорят что | Просмотров: 2788 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.