Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Солдатам людське ставлення та гідні умови служби - Олександр Пеклушенко

Солдатам людське ставлення та гідні умови служби - Олександр Пеклушенко
Сьогодні під час відвідування Запорізького військового госпіталю голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко поспілкувався з солдатом, який проходить строкову службу в Запоріжжі в 55-ій артилерійській бригаді. Хлопець розповів, що його привела до лікарні сильна перевтома. За його словами вже на протязі трьох місяців він змушений вставати о п'ятій годині ранку і займатися прибиранням території. Солдат стверджував, що знаходиться на межі морального та фізичного виснаження і саме тому опинився в госпіталі.

Керівник регіону вирішив особисто розібратися в ситуації та провів нараду за участю начальника запорізького гарнізону Давида Моїна, обласного військового прокурора Михайла Івлєва і командира частини, де служить солдат, Сергія Брусова. За словами військових, наразі перед ними стоїть багато завдань, тому вони переглянули графік служби.

- Ми будуємо дах в парковій зоні, навіси над знаряддями і для того, аби не відривати людей від прибирання територій в цей час, зробили відбій о 21-ій для всього особового складу. О п’ятій ранку піднімаються всі і наводять порядок на території, щоб з восьмої ранку можна було приступати до виконання більш серйозних завдань, - відзвітував командир частини Сергій Брусов.

З'ясувалося, що командир частини жодного разу не провідав хворого солдата в госпіталі. Керівник регіону такий підхід до організації роботи назвав неприпустимим і доучив запорізькому військовому прокурору розібратися у ситуації. Також Олександр Пеклушенко запевнив, що звернеться з цього питання до Міністра оборони Павла Лебедєва.

- Я сам служив і знаю, що таке армія. В армії людина повинна отримувати все, що йому потрібно. Всі продукти і вісім годин сну. Що такого надважливого ви робите, що солдатів о п'ятій ранку піднімаєте!? Вважаю, у вас просто немає людського і батьківського серця. І те, що ви зробили - злочинно. Особисто зателефоную Міністру оборони з проханням, щоб він вивчив ваш досвід роботи. Прошу як людину, негайно припиніть цю практику підйому солдатів о п'ятій ранку, - наголосив Олександр Пеклушенко.
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 2847 | Добавил: admin
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
МатьТереза   5 октября 2013 17:17
поиздевались над парнем - дай Бог..ну, это резонансый случай, о таком я ранее не слышал. сразу общественность оповестили и Киеву рассказали. Мне нравится, что именно такая схема в городе работает. не думаю, что появится еще один такой умник, раз уж с этим так серьезно разбираются
0

Sunrise   7 октября 2013 06:03
ты дурак что ли? Сам он никуда не лезет, а отправляет разбираться соответствующие органы. А то что парень от усталости в больнице оказался тебя не смущает или это нормально доводить до изнеможения солдат одной уборкой территории?
0

маяк   7 октября 2013 06:05
Ты, видимо, невнимательно за новостями следишь. Про работу Пеклушенко можно регулярно прочитать новости. 2-3 за день выходят стабильно. Чего только стоит одна борьба с наркомафией. Не стоит забывать про мед. сферу и строительство перинатального центра, где его фамилия регулярно звучит и он делает все возможное, чтобы ценр открылся вовремя. Ну и много другое. Так что не надо говорить, что он не работает. Просто не надо судить так предвзято
0