Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Опозиційні олігархи не готові зупиняти свої підприємства заради боротьби з режимом

Опозиційні олігархи не готові зупиняти свої підприємства заради боротьби з режимом
КИЇВ. 10 лютого. УНН. Підприємства, контрольовані опозиціонерами, ігнорують заклики своїх партійних босів до проведення страйків, пише видання “Взгляд”, передає УНН.

Журналісти обдзвонили підприємства, які належать чільним опозиційним бізнесменам і дізналися — страйкувати ніхто не збирається.

“Ми аполітичний готель, і ніякий страйк коментувати не будемо”, — заявили “Взгляду” в київському готелі “11 дзеркал”, яким володіє сім’я Кличко.

Не будуть страйкувати і в готелі “Нивки Плаза”, який пов’язують з нардепом — "свободівцем" Мірошниченко: “Навіть якщо оголосять страйк, ми не приєднаємося, так як готель не може вигнати постояльців”, - заявили в його адміністрації.

У компанії "Рошен“, що належить Петру Порошенко, про страйк також не чули: „Нам поки ніхто не давав жодної інформації з приводу страйку“, - відповіли в прес-службі компанії.

У той же час самі активісти протестного руху сумніваються, що вдасться організувати всеукраїнський страйк. Лідер шахтарської профспілки Михайло Волинець, який входить в координаційний страйковий комітет, сказав виданню, що логічніше було б проводити страйк наприкінці місяця, а не за кілька днів як анонсував Віталій Кличко.

”Попередньо 25 лютого. І проводити його будемо не протягом години, як закликав Кличко, а набагато менше. Але навіть при цьому на підготовку страйку виділили мало часу", - вважає Волинець.

Навіть на заході України, де високий рівень підтримки протестного руху, за відомостями видання, не спостерігається активності у підготовці страйків. А Волинець вважає, що опозиційні політики своїми закликами зупинити роботу підприємств можуть просто підставити звичайних людей, які втратять свою роботу.

"У грудні опозиція провалила один страйк і в січні — інший. Але до цієї ідеї повертаються знову і знову. Фактично — криза пропозицій, але більше нічим заповнити інформаційні паузи" - пояснив політичний експерт Володимир Цибулько чергові заклики ватажків опозиції до страйків.

Источник
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 2481 | Добавил: Тимченко
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Портной   11 февраля 2014 18:17
Одним словом проплаченные популисты! Понятно дело, что НИКТО из оппозиции не намерен из-за какого то там "украинского народа" терять свои доходы. Для них майдан - не более чем бизнес проект, который позволяет либо заработать, либо вложить для продвижения по политической лестнице.
0