Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » » Что и требовалось доказать. Лука снова будоражит общество в интересах РФ.

Что и требовалось доказать. Лука снова будоражит общество в интересах РФ.
Как мы и писали ранее, митрополит Запорожский и Мелитопольский УПЦ Лука всячески показывает, что он предан своим кураторам с России. В этот раз Запорожская ячейка "Демократична Сокира. Запоріжжя" провела своё журналистское расследование по делам Луки в интересах РФ (https://facebook.com/story.php?story_fbid=3028897387339773&id=2339742566255262).
"Днями на Південному мікрорайоні м.Запоріжжя раптово запалала культова споруда Московського патріархату.
Пройшло б повз пресу, та й годі ..
Якби не подальші події.
👉А сталося ось що - мікрополіт Лука видав текст, де оголосив про створення в Запоріжжі ГС "Миряни" для "захисту церкви".
Очолить його "відома" в патріотичних колах спортсменка Любов Черепаха.
Тепер ми вам розповімо що таке ГС "Миряни", хто платить гроші, і надамо самим робити висновки, так само як і Служба безпеки України в Запорізькій області.
Наливайте каркаде, влаштовуйтеся зручніше, буде багато тексту і посилань.
🗑ГС "МІРЯНЄ"
Засновниками ГС «Миряни» є дві структури - ТОВ «Союз православних адвокатів» і ГО «Православне братство святого рівноапостольного князя Володимира».
При цьому Православне братство святого рівноапостольного князя Володимира і є засновником Союзу православних адвокатів.
Кінцевий бенефіціар цих двох воцерковлених організацій - Вишневецький Віктор Вікторович.
Той самий Віктор Вишневецький, який під час президентства Віктора Януковича засвітився в списку найбагатших людей країни.
Форбс, Кореспондент і ін. нараховували його статки в $ 170-250 млн.
Вишневецький значиться як один з найбільших благодійників і ктитор багатьох храмів в Донецькій, Горлівській, Ізюмської, Бердянської, Херсонській та ін. єпархіях РПЦ в Україні. Масштаби його вкладень і зв'язків в церковному середовищі дійсно серйозні по обидва боки лінії розмежування.
Під час російсько-української війни більшість активів Вишневецького залишилося на окупованій території і за дивним збігом не постраждало.
Ми думаємо, що завдяки заступництву Московського патріархату Вишневецький не тільки зберіг активи, але сплачуючи податки т.зв. «ДНР», продовжував успішно торгувати вугіллям.
З цього приводу СБУ навіть порушувало кримінальну справу. Нічим не закінчилося. Можливо - за відсутністю складу злочину.
За альтернативної версії - через високих заступників і нових союзників, до яких ЗМІ зараховують нардепа Максима Єфімова.
Що б довго не розказувати - посилання на Миротворець тут 👉 https://bit.ly/3iwthC6
Зараз ГС "Миряни" в Україні керує Макарівський Василь Андрійович.
Внесений до Миротворця за участь в актах гуманітарної агресії проти України, участь в антиукраїнських пропагандистських заходах, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичного життя, розпалювання міжнаціональної та міжконфесійної ворожнечі.
Противник незалежності українського православ'я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ.
Посилання на Миротворець тут 👉 https://bit.ly/3xFJY2l
🪓ЗАПОРІЖЖЯ
У нас все набагато заплутаніше і в той же час більш прагматично.
Мікрополіт Лука і його єпархія Московського патріархату втратила в 2015 році своє силове крило у вигляді ГО "Радомир" після подій, пов'язаних з побиттям ветерана АТО.
Фактично до 2020 року мікрополіт сидів як миша і залишки Радомира (а фактично колишній люстрований Запорізький Беркут і долучені до них ватники) забезпечували йому, та його бізнесу фізичну охорону.
У 2019 - 2020 роках в пресі з'явилися згадки про опікуваний Лукою боксерському клуб "Беркут", який запрошує в Україну російських спортсменів для "проведення конференцій і тренувань".
Наприклад Олега Тактарова, який після запрошення заявив що “Я был недавно в Украине и не увидел там ни одного человека, который бы плохо сказал о России или о президенте Путине.” 👉 https://bit.ly/3iqlTbg
СБУ Запорізької області знову мовчить і нічого не робить.
Ми думаємо, що мікрополіт за цей час залучився підтримкою і фінансуванням з боку проросійських партій і окремих їх представників, а також усіма силами намагався отримати підтримку місцевої влади і навіть провів в депутати Запорізької міськради від ОПЗЖ свого охоронця Олександра Курнікова 👉 https://bit.ly/3isAuTn.
Того самого Курнікова, який був до Майдану начальником штабу "Беркут" ГУ МВС в Запорізькій області, керує ГО "Рада ветеранів спецпідрозділу" Беркут "МВС України"
Або як вам “откровєнія” в телеграм-каналі народного недодепутата від Запоріжжя Шевченко про те, що "Беркут прийде-порядок наведе"? 👉 https://bit.ly/3lEwIs6
Але тепер вже офіційно - проросійська структура ГС "Миряни" створюється в Запоріжжі, як пише мікрополіт “для захисту церков від агресивної меншості”.
Радомир v.2.0
Очолить її Любов Черепаха.
Для громадськості вона відома як майстер спорту, гиревик.
Нам вона відома як одна з присутніх у 2017 році на турнірі пам'яті беркутівця Цвигуна і присвяченому 25-ти річчю створення "Беркута".
Учасники не просто поминали загиблого друга, а навперебій вихваляли підрозділ "Беркут", звірству яких жахався весь світ (а деякі з них після втекли до Криму і Росію), і які раптом стали мало не героями, "які виконували свій громадянський обов'язок".
В якості нагороди, учасникам (крім іншого) дарували книги "Нескорений Беркут".
Це повість, написана офіцером харківського «Беркута», який після подій на Майдані втік до Росії. Книгу видали в окупованому Криму в кінці минулого року. Її вихваляють на сепаратистських і проросійських сайтах.
👉ДНРівський сайт "Антифашист" тоді процитував Черепаху "..воїнам не потрібна моя підтримка, не хочу також і нікого жаліти, так як жалість ображає героїв".
І звичайно ж там теж був Московський патріархат.
🪓ПІДСУМКИ ПІДІБ'ЄМО
Про ГС "Миряни" ми почули ще на початку року як про проросійську структуру, створену для силового впливу, дестабілізації політичної та соціальної складової в Україні.
Вже тоді, проаналізувавши всю наявну інформацію, було зрозуміло хто це, навіщо створюється ця організація і які дії вона буде робити.
Абсолютно точно наші висновки збіглися з мітингом ГС "Миряни" 14.06.2021 під Верховною Радою і вимогами "захистити церкву".
Мітинг як пробна куля і демонстрація можливостей московської церкви в Україні.
📯Чекаєте проросійські мітинги в Запоріжжі?" - говорится в расследовании "Демократичної Сокири. Запоріжжя".
Чего ждать от такого персонажа как Лука? Остановится ли он и будет ли действительно служить Господу Богу? Вывод делайте сами. Мы уже свой сделали давно...
Категория: Пульс города, Top News, Мир, Украина, Говорят что | Просмотров: 7491 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.