Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Український уряд оприлюднив плани жорсткої бюджетної економії

Український уряд оприлюднив плани жорсткої бюджетної економії
Кабінет міністрів України тимчасово заборонив купівлю форменого одягу, оплату мобільного зв’язку, покупку автотранспорту (крім швидких, пожежних та аварійно-рятувальних машин), меблів, мобільних телефонів, ноутбуків, побутової техніки та ремонти.


Відповідні заходи закріплено постановою Кабінету міністрів № 65 «Про економію бюджетних коштів та недопущення видатків бюджету», передає «Інтерфакс-Україна».

У переліку з 31 пункту також ліміт в один автомобіль на обслуговування органів держвлади, якщо інше не передбачено законом або рішенням Кабміну, заборону на обслуговування посадових осіб за викликом, оплата чартерних рейсів, збільшення чисельності бюджетних установ і створення нових без дозволу Кабміну з інвентаризацією створених у 2009-2014 роках.

Уряд також обмежив закордонні відрядження, виплати грошової винагороди держслужбовцям за сумлінну безперервну працю в органах держвлади, зразкове виконання трудових обов'язків і доплат за виконання обов'язків тимчасово відсутніх працівників, а також максимальний розмір місячної заробітної плати держкерівників 15-ма розмірами мінімальної заробітної плати.

У рамках економії вводиться заборона на підготовку проектів нових державних цільових програм або збільшення існуючих, бюджетне фінансування проведення виставок, ярмарків, з'їздів, святкування пам'ятних та історичних дат, крім 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, Дня Перемоги, Конституції, Незалежності та пам'яті жертв голодоморів.

Крім того, уряд встановив, що міністр може мати не більше чотирьох заступників, включаючи першого і заступника міністра — керівника апарату, голова облдержадміністрації — трьох, а райдержадміністрації — двох заступників.

Фонду держмайна доручено разом з уповноваженими органами управління об'єктами держвласності провести інвентаризацію державних резиденцій, держдач, будинків відпочинку, які перебувають на балансі органів держвлади і в місячний термін внести Кабміну пропозиції щодо їх подальшого використання для суспільних потреб чи продажу.

Кабмін також рекомендував обмежити видатки Пенсійного фонду на організацію своєї роботи 1% доходів, Фонду загальнообов'язкового державного соцстраху від безробіття — 14,9%, від нещасних випадків і профзахворювань — 5,9%.

Держуправлінню справами доручено зменшити число літаків для обслуговування вищих посадових осіб.

У числі інших заходів — боротьба з «податковими ямами», нелегальним обігом спирту, посилення контролю за гуманітарною допомогою, повернення незаконно виведених з країни коштів.

Відзначимо, сьогодні на 13.00 заплановано позачергове засідання Кабінету міністрів.

Як повідомляв «Ракурс», Рада Майдану вимагає присутності влади на вічі для узгодження нового Кабміну.
Категория: news, Украина | Просмотров: 3008 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.