Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Таємне життя масонів (10 фото)

Таємне життя масонів (10 фото)
Масони – найбільш секретна і спірна релігійна асоціація, оповита величезною кількістю таємниць і загадок. За словами відкритих представників цього культу, масонство існує на протязі багатьох століть. Їх традиції і секрети передавалися від покоління до покоління, не виходячи за рамки організації. І зараз дуже складно зрозуміти, що з їх традицій і правил практикується досі, а що назавжди втрачено.

Можете вважати наведені далі десять масонських фактів умовними – ніхто не знає, які з них правдиві, але, тим не менш, досить цікаво уявляти, що діється за нашими спинами.

Масони зобов’язані давати неправдиві свідчення, коли інший масон є обвинувачуваним. Вони визнають, що це є злочином дачі неправдивих свідчень, але для них є великим гріхом не захистити своїх. 
 
У масонів існує особливе секретне рукостискання.

Хоча деякі члени масонства заперечують це, у суспільства є принаймні одне секретне рукостискання. За чутками, існують навіть фрази, які масон може сказати, коли він у великій небезпеці, і інші масони прийдуть йому на допомогу. Засновник мормонства Джозеф Сміт нібито сказав цю фразу в останні моменти перед його смертю.
  
А так само – кілька секретних паролів.

Це один з найбільш добре відомих фактів про масонів, але зазвичай люди думають, що у них тільки один пароль. Насправді, у них є кілька паролів для різних приводів і причин. Коли єдина людина, що знала останній склад головного секретного слова, був убитий, масони замінили слово на "мор-бон-зи”, і тільки кілька людей знають справжнє секретне слово. Це секретне слово використовується тільки для церемоній: "ту-бал-Кайн” більш поширене секретне слово, яке знає будь-який масон.
 

 Ритуали ініціації, хоча й описувані масонами, як красиві церемонії, включають вішальні петлі. Складно сказати, що це: загроза, прохання мовчання або символ пуповини (як вони самі стверджують), але в будь-якому випадку, цей факт досить цікавий і гідний згадки.
 

 Масони вважають, що схід символізує відродження. Вони оспівують сходження сонця, дивуючись його руху по небу. Масонські ложі зазвичай будуються на сході і заході, в спробі контролювати сонячну енергію.
 
 Атеїсти не можуть стати масонами. Головна вимога до потенційних членів братства – вони повинні вірити в якусь вищу силу. Масонам не важливо, в яку саме вищу силу вірити, але вірити треба. Звичайно, можна обдурити щодо своєї релігії, але взагалі вона є їх недоторканною цінністю.

 З іншого боку, групи які традиційно виключаються, такі як геї, включаються до Масонства, якщо вони ведуть себе у відповідності з моральними цінностями. У братство все ще не приймають жінок, але деякі групи усередині масонства намагаються змінити цей факт.

 
 Завданням масонів є контроль політичних та фінансових установ різних країн. Офіційна корупція масонства добре документована, але часто ховається. Близько 500 тисяч масонів складають непропорційно велику групу робітників у банківській, політичній і урядових сферах. Навіть лікарні та університети часто контролюються масонами.

 
 Якщо придивитися до долара, ви побачите Всевидяче Око над пірамідою. Це масонський символ, під яким на латині написаний девіз масонів «Новий світовий порядок». Багато хто говорить, що масонський символ це не підступи масонів, так як Бенджамін Франклін був єдиним масоном в комітеті по створенню доларів, але збіг, звичайно, дивний.
 
 Брейвік, відповідальний за масове вбивство в Норвегії, був членом Ложі Святого Олафа в Осло. Його швидко виключили з Ложі, але питання його залученості в організацію залишається відкритим.
 
 Деякі говорять, що масони хочуть захопити світ, але також є думка, що масони хочуть захопити Місяць. Космонавти, програми Аполло, включаючи Базза Олдріна, були, за власним визнанням, масонами. Обрядові прапори масонства побували на Місяці і повернулися назад. Вважається, що Олдрін висловив домагання на Місяць масонської Ложі Техасу.

  

 Деякі з дивних і скандальних секретів масонів, звичайно ж, міські легенди і не варто вірити в них повністю, хоча деякі факти є правдою. Одне можна сказати точно – масонство не якийсь застарілий культ. У братстві складається безліч активних членів, які працюють на одну мету – навіть якщо цю мету знають не всі.
Категория: news, Мир | Просмотров: 6645 | Добавил: Moderator
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.