Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » «Демократія «ЛНР» з блокадою мешканців тимчасово окупованих територій

«Демократія «ЛНР» з блокадою мешканців тимчасово окупованих територій
Так звані «ватажки» окупованої території Луганської області («ЛНР») в своїх виступах на підконтрольних РФ та окупантам ЗМІ говорять про свободу слова, демократичні ініціативи, покращення життя. З екранів місцевих телеканалів розповідають про переваги життя в «ЛНР»: гідна заробітна плата, високі пенсії, безкоштовна освіта та безкоштовне висококваліфіковане медичне обслуговування. Але все це лише т.зв. «гра в демократію» та «замилювання очей».

На окупованих територіях Луганської області існують негласні заборони про які не скаже жодний ЗМІ підконтрольний бойовик та окупаційній владі РФ. На перший погляд може здатися, що жодних обмежень та заборон у «ЛНР» немає, але це тільки на перший погляд.

Так, наприклад, від наших знайомих, що знаходяться та проживають в м. Луганську, стало відомо про заборону місцевим мешканцям спілкуватись з представниками місії ОБСЄ. Це дивна заборона, про яку навряд чи хтось скаже вам в голос, але жоден представник офіційної структури не даватиме нікому з ОБСЄ жодної інформації, не порадившись із керівництвом, а якщо звичайний мешканець скаже коментар і він зявиться в мережі інтернет або, не дай Боже, на місцевих телеканал, — то до нього прийдуть спеціальні служби («МДБ ЛНР») та звинуватять в диверсійній діяльності або шпигунстві на користь України.

Також, з 2015 року на окупованій території Луганської області заборонені понад двох сотен сайтів українських інформаційних порталів. При цьому, провайдери виконують цей наказ по-різному — хтось блокує усі сайти, а хтось підходить до цього вибірково. Тож приєднуючись до різних провайдерів, мандруючи містом, можна легко відкривати сайт «BBC» на сході міста, тоді як у самому центрі Луганська він заблокований.

Крім цього, саме цікаве, що критикувати «владу» можна будь-де. Але при цьому треба пам’ятати, що зайва активність може мати наслідки. Тому політичні прогнози, коментарі у соцмережах, зберігання української літератури тощо може призвести до затримання за звинуваченням у диверсійній діяльності тими ж самим співробітниками «МДБ ЛНР». А далі – в’язниця, катування, вибивання зізнання, та як наслідок зламане життя, втрата здоров’я та строк.

Тому не для кого не секрет, що на тимчасово окупованих територіях як Луганської, так і Донецької областей нашої держави, т.зв. «ватажки» та «керівники» «ЛНР» та «ДНР» лише грають в демократію під пильним поглядом «засновника демократичних ініціатив» та однієї з «найдемократичніх» держав світу — Російської Федерації.
Категория: news, Новороссия, Top News, Мир | Просмотров: 4942 | Добавил: Tymchenko
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.