Актуальное
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
В Запорожье за 10 месяцев произошло более 2х тысяч аварий, в которых погибло 14 человек
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Андрій Гамов: Громадськість має бути надійним контролером та помічником влади у розбудові та становленні держави

Андрій Гамов: Громадськість має бути надійним контролером та помічником влади у розбудові та становленні держави
В обласній державній адміністрації відбулася зустріч заступника голови ОДА Андрія Гамова та голови облради Віктора Межейка з головами громадських рад при райдержадміністраціях та органах місцевого самоврядування регіону.

Як відзначив заступник голови облдержадміністрації Андрій Гамов, розвиток громадянського суспільства та підвищення ефективності взаємодії влади з громадськістю – один з пріоритетних напрямків роботи Президента України Віктора Януковича та регіональної влади.

Посадовець зупинився на результатах, яких вдалося досягти у цьому напрямку в області. Зокрема, створено умови для ефективної діяльності громадських організацій, активізовано діалог з ними, налагоджено співпрацю з активною студентською молоддю, у тому числі з волонтерами. Крім того, в області створено систему громадських рад усіх рівнів (область, міста, райони), які стають центром взаємодії різноманітних громадських організацій. За словами Андрія Гамова, робота цих рад приносить конкретні результати.

Посадовець навів приклад Оріхівського району, де за сприяння громадської ради було відкрито центр реабілітації дітей-інвалідів, а також встановлено пам’ятний знак героям-чорнобильцям. Інший приклад - у Новомиколаївському районі розроблено єдину в області районну програму розвитку громадянського суспільства.

Особливий напрямок роботи – роз’яснення суті соціально-економічних реформ, які проводить Президент України та Уряд. Зокрема, увага приділялась обговоренню реформування системи екстреної медичної допомоги, створенню освітніх округів, збереженню дитячих спортивних майданчиків та розвитку мережі дошкільних навчальних закладів тощо.

- Ми розраховуємо на те, що громадськість буде надійним контролером та помічником влади у розбудові та становленні нашої держави. Тож закликаю всі активні громадські організації об’єднатися та ефективно працювати на благо жителів Запорізького краю, - резюмував Андрій Гамов.
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 2514 | Добавил: Тимченко
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Тарас   13 ноября 2013 15:02
Ну так если открыли центр реабилитации детей-инвалидов, значит есть серьезный стимул и дальше развивать громаду. Главное - сплотиться и тогда это принесет пользу. Тем более, я так понимаю, там и ветераны, и студенты.. Согласен с Гамовым. Это нужно развивать.
0