Актуальное
«Германии нужны украинские медики»: беженцы по обе стороны больничной койки
Широківська ОТГ виділяє 54 млн на нову адмінбудівлю
У Запоріжжі викрили організаторів переправлення ухилянтів
" href="http://iskra-news.info/news/puls_goroda/13516-sbu-zatrimala-agenta-fsb-yakiy-vstanoviv-prihovan-vebkameri-na-dorogah-zaporzhzhya-schob-shpiguvati-za-kolonami-zsu.html"> СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, щоб шпигувати за колонами ЗСУ
Авіація ЗСУ за добу завдала 11 ударів ворогу та знищила 1 СУ-25 окупантів
Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення
В парламенте зарегистрировали законопроект о военном учете для женщин: подробности
Нардепу, члену Комитета по национальной безопасности, представители военкомата на площади вручили повестку
Повестку в военкомат можно аннулировать
Разъяснение по процессу мобилизации от Президента Украины
⚡⚡⚡ ЗВЕРНЕННЯ ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРЯН УПЦ ДО СВЯЩЕННОГО СИНОДУ ТА ЄПИСКОПАТУ УПЦ
Втрачене Різдво
Ракетний удар знищив велике підприємство у Запоріжжі, є загиблий: нові подробиці та фото
Погода в Запорожье
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Новости партнеров
E-mail Рассылка

Введите свой E-mail:

» » Права запорізьких дітей захищаються на всіх рівнях

Права запорізьких дітей захищаються на всіх рівнях
Заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гамов провів зустріч з директором проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні» Танею Сенфорд Аммар. Проект реалізується за фінансової підтримки Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі і розвитку тільки в двох містах країни – у Мелітополі (з 2011 року) та Івано-Франковську. У наступному році до цих міст приєднається і Запоріжжя - восени тут розпочато роботу зі створення Центру відвідування для дітей та молоді, які перебувають у конфлікті із законом.

Андрій Гамов подякував директору Проекту Тані Сенфорд Аммар з вкрай важливу та велику роботу, яка проводиться на території області.

- Високо цінуємо вашу активну позицію та небайдужість до долі запорізьких дітей. У тому разі, якщо в ході реалізація вам знадобиться будь-яка допомога, звертайтесь без коливань. В особі облдержадміністрації ви отримали надійного партнера, зацікавленого в успішності вашої роботи на території регіону, - підкреслив представник обласної виконавчої влади.

Вкрай важливо, що завдання та цілі Проекту гармонійно вписуються у ключові пріоритети, визначені Главою держави щодо захисту прав дітей. До речі, проведену в цих напрямках роботу високо оцінила голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Юкіе Мокуо: «Дивлячись на всі ті високі зобов’язання щодо захисту прав дітей, які взяла на себе Адміністрація Президента України, Кабінет Міністрів України, ми констатуємо той факт, що питання захисту прав дитини в Україні справді на високому рівні».

Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко підтвердив, що дійсно в останні роки у напрямку захисту прав дітей досягнуто певної стабільності - реалізується успішна, результативна, визнана ефективною міжнародними експертами політика щодо усиновлення та влаштування дітей-сиріт, знижується малюкова смертність тощо. Проте залишаються ряд питань, над вирішенням яких необхідно продовжити працювати. Йдеться про необхідність не тільки враховувати фінансові обов’язки, але й поважати та чути думку та позицію дитини, забезпечувати найвищі інтереси в усіх питаннях.

Пані Таня пояснила, що суть реалізації Проекту полягає в надання дітям та молоді (засудженим до покарань) комплексної допомоги, попередження про ризики алко-, тютюно- та наркозалежності, попередження інфікування ВІЛ/СНІД, здобуття навичок подолання негативних проявів у поведінці тощо.

- Наша мета допомогти тим, хто вже оступився, підліткам з груп ризику, попередити про наслідки небезпечної поведінки та відповідальність, яку їм прийдеться понести, у разі скоєння правопорушення - окреслила напрямки роботи Таня Сенфорд Аммар.

Також директор проекту спрогнозувала, що найближчим часом в область почнуть приїжджати представники інших регіонів, щоб вивчити та перейняти досвід роботи таких центрів.

Пані Таня відзначила, що для неї Запорізька область – це особливий напрямок роботи: «Працюючи на вашій території ми дійсно відчуваємо діалог та результат».

У свою чергу Андрій Гамов запевнив директора проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні» у тому, що й надалі будь-які нові ініціативи канадської сторони будуть підтримані керівництвом облдержадміністрації.
Категория: news, Пульс города | Просмотров: 2607 | Добавил: Тимченко
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.